SON DAKİKA İstanbul Beşiktaş’ta zincirleme kaza: Yaralılar var

İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde zincirleme bir trafik kazası meydana geldiği bildiriliyor. Toplamda 7 aracın karıştığı trafik kazasında 8 kişinin yaralandığı bilgisine yer verildi. Kaza ise aks kıran otomobilin karşı şeride geçmesi sonucu oluştu.

SON DAKİKA İstanbul Beşiktaş’ta zincirleme kaza: Yaralılar var

Beşiktaş ilçesi Büyükdere Caddesi’nde meydana geldiği belirtilen zincirleme trafik kazasının ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ekip yönlendirildi. İddiaya göre kaza, aks kıran hafif ticari otomobilin karşı şeride geçmesi sonucunda yaşandı. Zincirleme kazaya aralarında lüks Maserati otomobilin de olduğu 7 araç karıştı. Meydana gelen kazada 8 kişi hafif şekilde yaralanırken lüks otomobil sürücüsünün ir Milletvekilinin yeğeni olduğu iddia edildi.

ZİNCİRLEME KAZA

Kaza, İstanbul'un Beşiktaş ilçesi Büyükdere Caddesi'nde meydana geldi. Alınan ilk bilgilere göre, Beşiktaş istikametine seyir halinde olan hafif ticari aracın aks kırılması sonucu sürücünün kontrolünden çıkmasıyla zincirleme kaza yaşandı. Sürücüsünün kontrolünden çıkan ve bariyerleri aşarak kaşı şeride geçen araç trafiği birbirine kattı. Akan trafikteki otomobillere çarpan aracın 2 otomobilin üzerinde asılı kaldığı görüldü.

son-dakika-istanbul-besiktas-ta-tazincirleme-kaza-yaralilar-var.jpg

KAZAYA 7 ARAÇ KARIŞTI

Toplamda 7 aracın karıştığı belirtilen zincirleme kazanın ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazada ilk belirlemelere göre 8 kişi yaralandı. Yaralanan 6 kişinin tedavisi sağlık ekiplerince olay yerinde yapılırken 2 kişi ise ambulansla hastaneye sevk edildi. Kazaya karışan araçlar arasında olan lüks Maserati marka aracın sürücüsünün ise bir Milletvekilinin yeğeni olduğu belirtildi. Ekiplerin olay yerindeki çalışmaları devam ediyor.