Yer: Antalya! Türk vatandaştan milliyet farkı ücreti alan otel gündemde

Antalya’daki lüks bir otelde Türk vatandaştan milliyet farkı ücreti alınması gündem oldu. Tartışma yaratan konu sosyal medyanın da gündemine yerleşirken konuyla ilgili tartışmalar devam ediyor.

Yer: Antalya! Türk vatandaştan milliyet farkı ücreti alan otel gündemde

Antalya'daki ünlü bir otelde meydana geldiği öne sürülen olayla ilgili detaylar gündemden düşmüyor. Kısa sürede sosyal medyanın da gündemine yerleşen olayla ilgili yorumlar peş peşe gelirken ünlü otelin, yabancı bir internet sitesi üzerinden rezervasyon yaptıran müşterinin Türk olduğunu görünce 120 Euro ‘milliyet farkı ücreti’ aldığı öğrenildi. Mağdur vatandaş paylaştığı fatura görseliyle yaşadığı olayı anlattı.

TÜRK VATANDAŞTAN MİLLİYET FARKI ÜCRETİ ALINDI

Olay, Antalya2da lüks bir otelde meydana geldi. Antalya2daki ünlü otelden rezervasyon yaptıran Türk vatandaşın yaşadığı olay paylaşılan fatura ile ortaya çıktı. İddiaya göre, yabancı bir internet sitesi üzerinden Antalya’daki lüks otele rezervasyon yaptıran Türk müşteriden 120 Euro (4 bin 178 TL) milliyet farkı ücreti alındı. Vatandaşın, Türkiye’den rezervasyon yapılınca otellerin daha fazla fiyat verdiğini tespit etmesi üzerine rezervasyonunu yabancı bir internet sitesinden yapmak istediği öğrenildi.

yer-antalya-turk-vatandastan-milliyet-farki-ucreti-alan-otel-gundemde.jpg

120 EURO FAZLA ÜCRET TAHSİL ETTİLER

Kısa sürede sosyal medyanın da gündemine yerleşen bu olaya çok sayıda yorum ve tepki geldi. Yabancı bir internet sitesi üzerinden otele rezervasyon yapan Türk vatandaş, böylece daha uygun fiyata rezervasyon işini tamamladı. Ancak otele gittiğinde otel yetkililerinin rezervasyon yapan kişinin Türk olduğunu anlamasıyla kendisinden 120 Euro (4 bin 178 TL) fazla ücret tahsil etmesiyle büyük bir şok yaşadı. O anda başka bir otel bulamayacağı için istenilen ücreti ödemek zorunda kalan vatandaşın yaşadığı mağduriyeti anlatmak için paylaştığı fatura kısa sürede gündemin en çok konuşulanları arasında ilk sıraya yerleşti. Otel yönetiminin ücret tahsilini ‘milliyet farkı karşılığı tahsil edildi’ notuyla faturaya işlediği görüldü.