Banu Parlak hakkında yurt dışına çıkış yasağı verildi

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak, hacizli bir aracın satışı ile ilgili Küçükçekmece Adliyesi İcra Müdürlüğü'ne gitti. İcra dosyasından ötürü icra memuruyla tartışma içine giren Banu Parlak, adliyede olay çıkardı.

Banu Parlak hakkında yurt dışına çıkış yasağı verildi

Burada görevli bir memurla tartışan Banu Parlak, memurun şikayetinin ardından gözaltına alındı. Cumhuriyet savcısı Banu Parlak'ın ifadesini aldıktan sonra mahkemeye sevkini sağladı. Banu Parlak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ayrıca Parlak hakkında yurt dışı çıkış yasağı konulduğu bilgisi edinildi.

banu-parlak-hakkinda-yurt-disina-cikma-yasagi-verildi.jpg

KÖPEĞİ BİR KÖPEĞİN ÖLÜMÜNE SEBEP OLMUŞTU

Beylikdüzü Marmara Mahallesi'nde olan lüks sitede yaşamını sürdüren ünlü fenomen Banu Parlak'ın Drogo isimli köpeği, komşuları Yasemin Kılıç ve annesinin köpekleri Leo isimli köpeğe saldırmıştı. Site sakinleri köpekleri güçlükle ayırmaya çalışti fakat başarılı olamadı. Leo'yu ağır yaralayan Banu Parlak'ın köpeği Drogo, Yasemin Kılıç'ın da kolunu çizilmesine sebep olmuştu. Olayın hemen ardından veterinere götürülen Leo isimli köpek yaşamını yitirdi.

banu-parlak-hakkinda-yurt-disina-cikma-yasagi-verildi-001.jpg

BANU PARLAK HAKKINDA

Banu Parlak, 1987 yılında hayata gözlerini açmıştır. Aslen Kastamonuludur. Sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımlar ve seslendirdiği şarkılarla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Banu Parlak, 2016 yılında çıkardığı Narin Yarim isimli şarkısıyla dönemin top listesine girmeyi başarmıştı. Okan Öztürk ile 2017 yılında nikah masasına oturan ve kısa sürede boşanan Banu Parlak'ın bu evlilikten bir kız çocuğu bulunmaktadır. Kendi işini kuran Banu Parlak'ın çeşitli yerlerde güzellik merkezi bulunmaktadır.