Şevket Çoruh'tan müjde! Partneri de diziye geri dönüyor

16 sezon yer aldığı Arka Sokaklar dizisinde geri dönüş yapan Şevket Çoruh, dizideki partneri Oya Okar'ın da yeniden kadroya dahil olduğunun müjdesini dizi severlere duyurdu.

Şevket Çoruh'tan müjde! Partneri de diziye geri dönüyor

Yeni dizisi Korkma Ben Yanındayım için erken final kararı alınan Şevket Çoruh, 19. sezonu çekilecek olan Arka Sokaklar'dan gelen teklifi kabul ederek geri dönüş yaptı. Kadroya tekrar katılan Şevket Çoruh, eski partnerinin de kendisine eşlik edeceğinin müjdesini paylaştı.

sevket-coruhtan-mujde-partneri-de-diziye-geri-donuyor.jpg

OYA AKAR ARKA SOKAKLAR’A GERİ DÖNÜYOR

2006 ve 2022 yılları arasında dizide Mesut Komiser karakterine can veren Şevket Çoruh, geri dönüş yaparak hayranlarını sevindirdi. 18 sezondur devam eden dizinin yayınlanan fragmanında ise Çoruh'un hayat verdiği Mesut Komiser'in döndüğü ilan edildi. Sosyal medya hesabından dizideki partneri Oya Okar'la fotoğrafını paylaşan Şevket Çoruh, "Bu haberi benim vermem lazımdı. Oya Okar geliyor. Çok Mesut oluyoruz" ifadelerini kullandı.

sevket-coruhtan-mujde-partneri-de-diziye-geri-donuyor-001.jpg

OYA AKAR KİMDİR?

Oya Okar, 1986 yılında İstanbul'da hayata gözlerini açmıştır. Annesi tıp profesörüdür. Babasının adı Ahmet Okar'dır. Bir abisi bulunmaktadır. Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümü mezun olmuştur, oyuncu olmasaydı müzisyen olacaktı. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümünde hem lisans, hem de yüksek lisans eğitimi almıştır. 2005 yılında "Şöhret" dizisinde ablasını canlandıran Ahu Türkpençe'yi kıskanan, lüks ve ün takıntısı olan "Gülçin" isimli genç kızı oynamıştır.

2007 yılında çekilen "Doktorlar" dizisinde Gülümsün karakterini canlandırmıştır. 2008 yılında "Düğün Şarkıcısı" dizisinde Erkan Can, Hatice Aslan gibi usta isimlerle birlikte rol almıştır.