Kanserle mücadele eden prenses tedavi sürecine ayrı bir evde devam edecek

Prens William ve Kate Middleton, kanserle mücadele eden Prenses'in iyileşme sürecini desteklemek amacıyla Windsor'daki Adelaide Cottage'a bitişik bir evde genişleme ve tadilat planları yapma hazırlığına girdi.

Kanserle mücadele eden prenses tedavi sürecine ayrı bir evde devam edecek

Ocak ayında midesinden geçirdiği bir ameliyatın ardından ortadan kaybolan ve durumuyla ilgili birçok spekülasyon ortaya atılan Galler Prensesi Kate Middleton, yayınladığı videoda kanser olduğunu duyurdu. Kate Middleton tedavi sürecini ayrı bir evde geçirmeyi planlıyor.

kanserle-mucadele-eden-prenses-tedavi-surecine-ayri-bir-evde-devam-edecek.jpg

TÜM AİLE ZORLUK YAŞIYOR
Prens William ve Kate Middleton, Prenses'in iyileşme sürecini geçirmek için ayrı bir eve çıkma kararı aldığı duyuldu. Kraliyet çifti, Windsor'daki Adelaide Cottage'a bitişik az bilinen ek binada tadilat ve genişletme işlemlerine start verdi. Adelaide Cottage, çocukların gittiği Lambrook Okulu'na yakınlığı ile ideal bir konuma sahip olduğu biliniyor. İçeriden gelen bilgilere göre, aile, prensesin iyileşmesine yardımcı olmak amacıyla şu anda boş olan bu ek binayı genişletmeyi düşünüyorlar. İçeriden bulunan bir kaynak, "William ve Kate, Adelaide Cottage'ı çok seviyorlar ancak tüm aile zorluk yaşıyor. Anmer Hall ise çok daha büyük ve geniş arazilere sahip" ifadelerini kullandı. Aile, 2022 yaz sonunda Berkshire mülküne taşınmış ve dört yatak odalı bu kır evi ile Sandringham Mülkündeki Anmer Hall arasında zaman geçirmekte.

kanserle-mucadele-eden-prenses-tedavi-surecine-ayri-bir-evde-devam-edecek-001.jpg

KATE MİDDLETON HAKKINDA
Cambridge Düşesi Catherine, asıl adıyla Catherine Elizabeth "Kate" Middleton 9 Ocak 1982 yılında Reading, Berkshire’da dünyaya gelmiştir. Cambridge Dükü Prens William'ın eşi. Kate Middleton'ın babası Michael Francis Middleton eski bir havayolu yetkilisi ve harekât memurudur, annesi Carole Elizabeth Goldsmith Middleton ise eski bir havayolu hostesi görevlisiydi. Kate Middleton'ın Philippa Pippa Charlotte ve James William adında iki kardeşi bulunmaktadır.