Uraz Kaygılaroğlu sergi fotoğrafları sebebiyle linç ediliyor! Hayranları yıkıldı

Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, sevgilisinin sergisi için verdiği pozlarla gündemde. Hayranlarını büyük bir hayal kırıklığına uğratan Kaygılaroğlu’nun sergideki fotoğrafları tepki çekti. Ünlü oyuncuya yorum üstüne yorum yağdı.

Uraz Kaygılaroğlu sergi fotoğrafları sebebiyle linç ediliyor! Hayranları yıkıldı

Sevgilisinin ilk sergisi için desteğini göstermek isteyen ve sergi için pozlar veren Uraz Kaygılaroğlu’nun kesik kadın baş figürüyle verdiği pozlar tepki topladı. Kısa sürede gündem olan bu pozlara tepki dolu yorumlar yağarken Uraz Kaygılaroğlu hayranları da yaşadıkları hayal kırıklığını dile getirdi. Sosyal medyanın gündemine oturan görseller tepki çekerken ünlü oyuncudan açıklama gecikmedi. Gelen tepkiler sonrasında Uraz Kyagılaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla özür diledi.

VERDİĞİ POZLAR TEPKİ ÇEKTİ

Şimdilerde Sakla Beni isimli dizide başrolde olan ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, sevgilisinin ‘Life in Plastic’ isimli sergisi için verdiği pozlarla gündem oldu. Oyuncunun sergi için verdiği pozlar tepki toplarken bu fotoğraflarda Kaygılaroğlu’nun kesik kadın baş figürüyle pozlar verdiği görüldü. Verdiği pozlardan dolayı linç edilen ünlü oyuncudan açıklama geldi.

uraz-kaygilaroglu-sergi-fotograflari-sebebiyle-linc-ediliyor-hayranlari-yikildi.jpg

KADIN CİNAYETLERİ ÜZERİNDEN ELEŞTİRİLDİ

Uraz Kaygılaroğlu’nun sergi için verdiği pozlarda elinde kasap bıçağı ve kesik kadın başı tutması sosyal medyada tepki üstüne tepki çekerken ünlü oyuncunun bu pozlarına kadın cinayetleri üzerinden eleştiriler geldi. Kadın cinayetlerinin kol gezdiği günlerde böyle pozlar vermesinden dolayı çok büyük eleştiriler alan Kaygılaroğlu’na ‘Korkunç’, ‘Midem bulandı’, ‘Rezalet ötesi bir görsel’, ‘Bu sanat mı şimdi?’ şeklinde yorumlar yapıldı.

uraz-kaygilaroglu-sergi-fotograflari-sebebiyle-linc-ediliyor-hayranlari-yikildi-001.jpg

ÖZÜR DİLEDİ

Gelen tepkiler üzerine sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla özür dileyen Uraz Kaygılaroğlu, ‘Sosyal medya ve basında hakkımda çıkan haberlere ve tepkilere yönelik bir cevap verme ihtiyacı duydum. Amacım hayatımdaki özel birinin sanat çalışmasına destek vermekti. Verdiğim destekten ötürü ortaya çıkan görseller toplumumuzda rahatsızlık uyandırıyorsa bunu sadece sanat diyerek geçiştiremem ve çok üzüldüğümü belirtmek isterim. Amacım hiçbir şekilde kötü duygular uyandırmak değildi. Bu sebeple herkesten özür diliyorum. Saygılarımla.’ notunu düştü.