Cumhurbaşkanı Erdoğan Özgür Özel görüşmesinden ilk kareler yayınlandı! 3. Koltuk kimin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP genel başkanı Özgür Özel AK Parti Genel merkezinde bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özgür Özel görüşmesinden ilk kareler yayınlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Özgür Özel görüşmesinden ilk kareler yayınlandı! 3. Koltuk kimin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP genel başkanı Özgür Özel'in görüşmesi uzun süreden beri merakla bekleniyordu. Bugün gerçekleşen kritik görüşmeden ilk kareler paylaşıldı. Görüşme sırasında bir koltuğun boş olması ise dikkatlerden kaçmadı.

KRİTİK GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİ

Kamuoyunun uzun süreden beri beklediği Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP genel başkanı Özgür Özel görüşmesi Bugün AK Parti Genel merkezinde gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP genel başkanı Özgür Özel'in yanı sıra CHP İstanbul Milletvekili ve TBMM Dışişleri Komisyonu üyesini almaktan ve genel başkan vekili Mustafa Elitaş'ı da kabul etti.

BOŞ KOLTUK GÖZDEN KAÇMADI

Görüşme sırasında çekilen kareler kamuoyuna paylaşıldı. Ancak görüşmede yer alan üçüncü bir koltuk olması ve bu koltuğunda boş olması dikkat çekti.

Fotoğraflarda CHP genel başkanı Özgür Özel'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağ tarafında oturduğu görülüyor. Ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sol tarafında bulunan bir koltuk boş. Koltuğun neden boş olduğu konusunda ise Henüz bir açıklama yapılmadı.