Özgür Özel emekliler ile ilgili konuştu! Çok yakında diyerek duyurdu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, emeklilerle ilgili açıklamalarda bulundu. Emekli maaşlarında beklenen düzenleme ve emeklilerin talepleri gündemde yer almaya devam ederken Özel’den emekliler ile ilgili yeni açıklamalar geldi.

Özgür Özel emekliler ile ilgili konuştu! Çok yakında diyerek duyurdu

CHP lideri Özgür Özel, emekli vatandaşların sesini duyurmak için adım atmaya devam edeceklerini söyledi. Yakın zamanda büyük bir emekli mitingi yapacaklarını söyleyen Özel, ‘Emeklilerin sesini duymamaya devam ederlerse biz emeklilerin sesini duyurmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız’ dedi. İşte CHP Genel Başkanı Özel’in emekliler ile ilgili yaptığı son açıklama ve tüm detaylar…

EMEKLİLERLE İLGİLİ AÇIKLAMA

NOW TV canlı yayınına konuk olan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, emekliler ile ilgili açıklamalarda bulundu. Emeklilerin taleplerini hatırlatan Özel, yakın zamanda büyük bir emekli mitingi yapacaklarını duyurdu ve ‘Yeri ne olur, ne zaman olur onu değerlendireceğiz ama bizim mitinglerimiz barışçıl mitingler olacak. Emeklilerin sesini duymamaya devam ederlerse biz, emeklilerin sesini duyurmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız’ dedi.

YEREL SEÇİM DEĞERLENDİRMESİ

31 Mart Yerel Seçimlerini de değerlendiren CHP lideri Özel, ‘Seçimi CGP kazandı’ şeklinde gelen yorumlar üzerinden şu ifadeleri kullandı; ‘Elbette bizim başarımız. Ama biz başardık dersek olmaz. Millet başardı. Millet sarı kartı gösterdi.’ Açıklamalarında Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e de eleştirilerde bulunan Özel, Bakan Şimşek’in verdiği bir röportajda halka ‘yerel halk’ demesine tepki gösterdi ve ‘AKP kibirli ve halktan kopmuş halini gösterdi. Kendisini çok dışarıda görüyor. Türkiye’deki insanları tebaa olarak görüyorlar. Tam bir saray mantığı.’ dedi.

ERKEN SEÇİM AÇIKLAMASI

Sık sık gündem olan erken seçim tartışmaları ile ilgili de konuşan Özel, '31 Mart seçim sonuçlarından dolayı ben bir erken seçim tartışması başlatmayacağım dedim. Şimdi emeklinin sesini duymazsan, gençlerin geleceklerini karartmaya devam edersen, millet erken seçim isterse ben de haydi derdim. Böyle giderlerse yakın.' dedi.