1 Maaş EK İKRAMİYE SSK ve Bağ-Kur Emeklisine Müjdelendi! Bayram Öncesi Yatıyor

SSK ve Bağ-Kur Emeklisine bayram öncesi yeni sürpriz. 1 Maaş ek ikramiye müjdesi verildi. Maaşlara ek ödeme Pazartesi IBAN numarasına yatıyor.

1 Maaş EK İKRAMİYE SSK ve Bağ-Kur Emeklisine Müjdelendi! Bayram Öncesi Yatıyor

SSK ve bağ-kur emeklisi 3000 TL'lik bayram ikramiyesi ile Bayramda ne yapacağını kara kara düşünürken sürpriz Haber akşam saatlerinde geldi. Emekliye 1 maaş ek ikramiye ödemesi bankalardan yapılacak. Pazartesi günü itibarıyla SSK ve bağ-kur emeklisinin IBAN numarasına en az 12.000 TL'lik ek ödeme yapıyor. Emekli maaş aralığına göre ödeme miktarı Daha da artıyor. Maaşa göre en yüksek promosyon veren bankalar ve başvuru şartları haberimizde…

Türkiye'deki milyonlarca emekli Bayram öncesi Emekli maaşı ödemelerinin öne çekilmesini bekliyordu. Sosyal yardımları ne şekilde ancak emekli maaşları ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. SSK ve bağ-kur emeklisi de 3000 TL'lik bayram ikramiyesi ile 9 günlük tatil boyunca nasıl geçineceğini merak ediyordu. Neyse ki emeklinin imdadına bankalar yetişti. Bayram öncesi bankalardan emekliye bir maaş ikramiye gibi ek ödeme fırsatı geldi. Pazartesi günü IBAN numarasına yatacak olan yeni ek ödemeniz Tüm detayları ve şartları belli oldu. Peki hangi banka ne kadar promosyon veriyor? En yüksek emekli promosyonu hangi bankada?

emekli-ikramiye-1.jpg

NİSAN AYI EMEKLİ MAAŞI ÖDEMELERİ BAYRAM ÖNCESİNE ÇEKİLDİ Mİ?

Milyonlarca emekli hükümetten Bayram Öncesinde bir Jest bekliyordu. Özellikle emekli maaşı ödemelerinin öne alınması en çok Talep edilen konuydu. Sosyal yardım ödemeleri ile ilgili Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından açıklama geldi ancak henüz emekli maaşı ödemeleri ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Zaten artık Bayrama da sayılı günler kaldı. Yani nisan ayı emekli maaşı ödemelerinin öne çekilmesi beklenmiyor.

emekli-ikramiye-2.jpg

EMEKLİYE 3000 TL İKRAMİYE YATTI

17 milyon emekliye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla bayram ikramiyesi ödemesi 3000 TL olarak yapıldı. Emekliler geçtiğimiz yıl 2000 TL bayram ikramiyesi almıştı. Bu yıl yüzde 50 zamlı olarak ödenen Bayram ikramiyeleri 2-5 Nisan tarihleri arasında emeklinin IBAN numarasına aktarıldı. Ancak emekli vatandaşlar ikramiye tutarından memnun değil. Enflasyon ve hayat pahalı karşısında zaten zor günler geçiren emekliler Bayram ikramiyesinin en az 5.000 TL olmasını bekliyordu. Bayram ikramiyesinde yeteri kadar artış yapılmaması emeklilerde hayal kırıklığına sebep oldu.

emekli-ikramiye-3.jpg

EMEKLİNİN İMDADINA BANKALAR YETİŞTİ

Bayram öncesi nakit ihtiyacı giderek harcanan emeklinin imdadına ise bankalar yetişti. Kamu bankalarının emekli promosyon ücretlerini 8.000 TL ile 12.000 TL arasında yükseltmesi sonrası özel bankalarda harekete geçti. Bir çok bankada yeni promosyonlar 18.000 TL'ye kadar çıkmış durumda. Promosyon kampanyaları her geçen gün genişlemeye devam ederken en yüksek promosyon veren iki bankada belli oldu.

Yapılan son promosyon güncellemesi sonrası emekliye en yüksek promosyon veren bankalar Akbank ve ING Türkiye oldu. Akbank, emekli maaşını taşıyanlara ek koşulsuz 15 bin TL promosyon ödemesi yapıyor. Ayrıca otomatik ödeme talimatı verenler Akbank'tan 2500 TL de chip para hediyesi kazanıyor. Böylece toplam 17.500 TL promosyon ödemesi yapılıyor. ING Bank'ın emekliye yönelik promosyonu ise yine net 15.000 TL ve otomatik ödeme talimatı verenlere 3000 TL olmak üzere toplamda 18.000 TL oldu.

EN GEÇ YARIN BAŞVURU YAPMAK GEREKİYOR

Ancak bankalardan emekliye son çağrı da yapıldı. Bayram öncesi emekli promosyonu almak isteyen emeklilerin en geç yarın başvuru yapmaları gerekiyor. Başvurusunu bayram sonrasına bırakanlar ise 30 Nisan'a kadar tamamlayabilir.