SSK ve Bağ-Kur Emeklisine 8-9-10 Nisan'da 17.521 TL'lik Jest!

Emekliye bayram için son sürpriz geldi. 17.521 TL ödeme 8-9-10 Nisan’da emeklinin IBAN numarasına yatacak.

SSK ve Bağ-Kur Emeklisine 8-9-10 Nisan'da 17.521 TL'lik Jest!

17.521 TL'lik Jest Emeklileri Sevindirdi! SSK ve Bağ-Kur Emeklisine 8-9-10 Nisan'da Dev Ödeme!

Emekli maaş alan milyonlarca vatandaş bayramın hemen öncesinde bayram ikramiyesi ödemelerini aldı. Ancak emekli için ek ödeme fırsatları bununla bitmedi. Bayramın ardından da ödemeler hesaplara yatmaya devam edecek. Emekliye 17.521 TL’lik yeni jest duyuruldu. SSK, bağ-kur 4C IYT emeklisinin tamamı ödeme alacak. Hem emekli promosyonları artırıldı hem de maaş ödeme takvimi Sosyal güvenlik kurumu tarafından duyuruldu. Peki emekliye ne kadar ödeme yatacak? Emekliye ek ödeme ne zaman yatacak? Milyonlarca emeklinin beklediği ödemelere ilişkin son dakika gelişmeleri haberimizde…

Türkiye’de artık 17 milyona yakın emekli vatandaş var. Emekliler, Ocak 2024 itibari ile aldıkları zamdan memnun değil. Emekli maaşlarına yeni zam ise temmuz ayında yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçimin ardından emeklilerle ilgili henüz kesin ve net bir açıklama yapmadı. Zam için enflasyon rakamları beklenirken yavaş yavaş bankaların promosyonlarında artış olmaya devam ediyor. Kamu bankalarında promosyon miktarının 8000 TL ile 12.000 TL arasına çıkarılması özel bankalarda da promosyon artışını sağlamıştı. 8.09 10 Nisan tarihinde emekliye önemli bir ek ödeme jesti geldi. O banka emekli promosyonunu arttırmakla kalmayıp ek paketleri ile birlikte rekor ödeme yapıyor. Emekli maaş alanlar için yeni ödemeler haberimizde…

17-521-tllik-jest-emeklileri-sevindirdi-ssk-ve-bag-kur-emeklisine-8-9-10-nisanda-dev-odeme-1.jpg

EMEKLİ İKRAMİYE ÖDEMELERİ TAMAMLANDI

Milyonlarca emekli Ramazan bayramı öncesinde ikramiye ödemelerini bekliyordu. Bu yıl emekli bayram ikramiyesi yüzde 50 artışla 3000 TL’ye yükseltildi. Çalışma ve Sosyal güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak bayram ikramiyesi miktarını duyurmuştu. Ödeme takvimini de açıklayan Bakan Işıkhan, emekliye ikramiye ödemelerinin iki 5 Nisan arasında yapılacağını bildirmişti. Ödemeler tamamlandı emekliler Bayram ikramiyesini aldı.

17-521-tllik-jest-emeklileri-sevindirdi-ssk-ve-bag-kur-emeklisine-8-9-10-nisanda-dev-odeme-2.jpg

PROMOSYONLARDA REKOR ARTIŞ VAR

Emekli maaşı alanlar için diğer bir sürpriz ise bankalardan geldi. Emekli promosyon ücretlerinde de rekor bir artış yaşandı. Tüm emeklilere bankalar tarafından üç yıllık maaş taahhüdü karşılığında sağlanan emekli promosyon ücretleri 2024 yılı itibari ile 17.500 TL’ye kadar yükselmiş durumda. Özellikle Akbank ve ING Bank’ın yeni promosyon miktarları emekliyi mest edecek türden. Akbank tarafından emeklilere üç yıllık taahhüt karşılığında sağlanan yeni promosyon 15.000 TL ek koşulsuz ve ek olarak otomatik ödeme talimatlarına 2500 TL olacak şekilde toplam 17.500 TL oldu. ING bank ise yine ek koşulsuz 15.000 TL ve otomatik ödeme talimatına 3000 TL olmak üzere toplam 18.000 TL ödeme yapıyor.

17-521-tllik-jest-emeklileri-sevindirdi-ssk-ve-bag-kur-emeklisine-8-9-10-nisanda-dev-odeme-3.jpg

BAYRAM ÖNCESİ ÖDEME ALMAK İÇİN ACELE EDİN

Hala emekli promosyonu için başvurmamış olan emekliler bayram öncesi ödeme almak için harekete geçebilir. Emekli promosyon kampanyaları hız kesmeden devam ederken bugün mesai bitimine kadar başvurusunu tamamlayanlar bayram öncesinde maaş promosyonu almaya hak kazanacak. Fırsatı kaçırmak istemiyorsanız şubelerden ya da mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden başvurunuzu rahatlıkla yapabilirsiniz. Sadece özel bankalarda değil kamu bankalarında da yüksek promosyon var. Bankaların resmi internet sitelerini ziyaret ederek yeni promosyon miktarlarını öğrenebilirsiniz.