Cumhurbaşkanı Onayladı! Borçlar Siliniyor, Düğmeye Basıldı

Cumhurbaşkanı onaylı borç kapatma kredisi için düğmeye basıldı. 100.000 TL'ye kadar borç kapatma kredisi sağlanacak, Kara listede olana sicil affı çıkacak.

Cumhurbaşkanı Onayladı! Borçlar Siliniyor, Düğmeye Basıldı

Cumhurbaşkanı Onayladı! Borçlar Siliniyor, Düğmeye Basıldı!

Cumhurbaşkanı onaylı borç kapatma kredisi için düğmeye basıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı üzerine Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank harekete geçti. 3 kamu Bankası tarafından tam 100.000 TL'ye kadar borç kapatma kredisi desteği sağlanacak. Yeni Kredi fırsatı sayesinde Milyonlarca kişi kara listeden çıkma imkanı da bulacak. Düşük faizli borç kapatma kredisi kampanyasına ilişkin başvuru şartları ve merak edilen detaylar netleşti. İşte milyonların beklediği yeni borç kapatma kredisi ve başvuru tarihleri…

Boş kapatma kredisi bekleyenler için Cumhurbaşkanı müjdesi geldi. Bankalara borcu olan, borç taksitlerini ödemekte zorluk çeken ve bu sebeple de kara listeye giren vatandaşlar için hem sicil affı çıkacak hem de boş kapatma kredisi imkanı düşük faizli olarak sağlanacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı üzerine Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank Düğmeye bastı. 3 kamu bankası tarafından sağlanacak olan borç kapatma kredisinin detayları da netleşti. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank 100.000 TL borç kapatma kredisi şartları ve aylık taksit hesaplaması haberimizde…

BORÇ KAPATMA KREDİSİ KAMPANYASI DETAYLARI

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank tarafından devlet destekli borç kapatma kredisi başvuruluyor. Yeni kampanyaya 1 Mayıs itibariyle Start verecek olan bankalar 100.000 TL'ye kadar borç kapatma kredisini 12 ay vadeli olarak vatandaşla buluşturuyor. Ayrıca 3 ay ödeme erteleme ile olarak da verilecek olan borç kapatma kredisi sayesinde vatandaş sırtındaki borç yükünden kurtulabiliyor borçlarını daha düşük faizli ve uzun vadeli olarak kapatma imkanını elde ediyor.

BORÇ KAPATMA KREDİSİ ŞARTLARI NELER?

Cumhurbaşkanı onaylı borç kapatma kredisi kampanyasına katılmak isteyen vatandaşların en az 6 aydır sigortalı olarak bir işte çalışıyor olmaları ve düzenli bir gelire sahip olmaları gerekiyor. Bunun yanı sıra Kredi notunun 1200 puan ve üstü olması da aranan şartlar arasında yer alıyor. Borç kapatma kredisi kampanyasından sadece Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olanlar ve 18 yaş üstü olanlar yararlanabiliyor.

BORÇ KAPATMA KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank tarafından sağlanacak olan düşük faizli borç kapatma kredisi kampanyasına başvurular sadece şubelerden yapılabilecek. Başvuruda bulunmak isteyen vatandaşların T.C kimlik kartları ile birlikte en yakın şubeye uğramaları gerekecek. Borç kapatma kredisi başvuruları kısa sürüyor ve sadece dakikalar içinde tamamlanabiliyor. Yeni kampanya ile birlikte milyonlarca vatandaşla bankaların Kara listesine girmekten kurtuluyor aynı zamanda borçlarını düşük faizli ve uzun vadeli olarak kapatma fırsatına sahip oluyor.

Eğer bankalara birikmiş borcunuz varsa 1 Mayıs tarihinden itibaren Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank'ın devlet destekli borç kapatma kredisi kampanyasına katılabilir başvurunuzu yapabilirsiniz.