Emeklilere BÜYÜK JEST! Cumhurbaşkanlığı Onayı ile Maaş Alan Herkese 10.000 TL Ek Ödeme Geliyor!

Emeklilere Cumhurbaşkanlığı onaylı 10.000 TL destek ödemesi. Emekli maaşı alan herkes alabiliyor.

Emeklilere BÜYÜK JEST! Cumhurbaşkanlığı Onayı ile Maaş Alan Herkese 10.000 TL Ek Ödeme Geliyor!

Emekli maaşı alanlar için Cumhurbaşkanlığı kararı ile nisan ayında 10.000 TL'lik ek ödeme desteği sağlanacak. Maaş alan tüm emekliler kampanyaya dahil edildi. Özellikle EK ZAM beklentisi boşa çıkan ve bu nedenle de bir süredir tepkilerini dile getiren emekliler bu ek ödeme ile birlikte rahat bir nefes alacak. 10.000 TL'lik nakit destek ödemesi SSK bağ-kur memur emeklisi ve EYT emeklisi fark etmeden herkesi kapsıyor. Faizsiz kredi desteği olarak Ziraat Bankası tarafından verilecek olan ödeme doğrudan IBAN numarasına aktarılıyor. Emekli maaşı alanlar için yeni kampanya Cumhurbaşkanlığı onaylı olarak düzenleniyor. Kampanyaya katılmak isteyenler için başvuru detayları haberimizde…

emeklilere-buyuk-jest-cumhurbaskanligi-onayi-ile-maas-alan-herkese-10-000-tl-ek-odeme-geliyor-1.jpg

EMEKLİLERE CUMHURBAŞKANLIĞI ONAYLI ÖNEMLİ DESTEK

Emekliye özel yeni destek paketi Cumhurbaşkanlığı onaylı olarak geldi. Son dönemlerde ekonomik anlamda geçim sıkıntısı yaşayan milyonlarca emekli vatandaş bu yeni destek ödemesi ile birlikte rahat bir nefes alacak. Acil nakit ihtiyacı olan emeklilere acil kredi desteği verilecek. Ziraat Bankası tarafından sağlanacak olan ACİL KREDİ destek ödemesinden faydalanmak isteyenler başvurularını mobil bankacılık uygulaması üzerinden birkaç dakika içinde tamamlayabilecek. Başvuru şartlarında ise sadece emekli olmak yer alıyor. Herhangi bir ek koşul aranmadan hızlı nakit destek ödemesi almak isteyen emekliler 7/24 dijital başvuru yapabiliyor.

emeklilere-buyuk-jest-cumhurbaskanligi-onayi-ile-maas-alan-herkese-10-000-tl-ek-odeme-geliyor-2.jpg

ZİRAAT BANKASI'NDAN EMEKLİLERE ÖZEL KREDİ İMKANI

Ziraat Bankası tarafından Cumhurbaşkanı onaylı sağlanacak olan emeklilere özel 10.000 TL'lik kredi desteği için başvuru detayları ve kanalları netleşti. Faizsiz emekli kredisi paketi hazırlayan Ziraat Bankası alt limit olarak 10.000 TL belirlerken 50.000 TL'ye kadar da düşük faizli kredi desteği sunuyor. Tüm emeklileri kapsayacak olan bu ödeme nisan ayı sonuna kadar devam edecek. 30 Nisan'a kadar Ziraat Bankası şubelerinden de T.C kimlik kartı ile birlikte başvurularınızı yapmak mümkün. Ekonomik anlamda rahatlamak isteyen emeklilere sunulan bu nakit destek ödemesi faizsiz kredi kullanılması durumunda 6 ay vadeli olarak düşük faizli kredi kullanılması durumunda 36 ay vadeli olarak sağlanıyor.

emeklilere-buyuk-jest-cumhurbaskanligi-onayi-ile-maas-alan-herkese-10-000-tl-ek-odeme-geliyor-3.jpg

EMEKLİYE 12.000 TL'YE VARAN PROMOSYON DA VAR

Ayrıca Ziraat Bankası tarafından ilk kez maaşını kendisine Taşıyan emekliler için 12.000 TL'ye Varan promosyon fırsatı da sunuluyor. Cumhurbaşkanı talimatıyla kamu bankalarının emekli promosyon ücretleri güncellenmişti. Güncelleme sonrasında promosyonlar 8.000 TL ile 12.000 TL arasında yükseltildi. Mevcut bir promosyon anlaşmanız bulunmuyorsa ve Ziraat Bankası'na geçmek istiyorsanız hemen 3 yıllık taahhüt sözleşmesini hazırlayarak başvurunuzu yapabilir karşılıksız olarak 12.000 TL'ye kadar nakit destek alabilirsiniz.