Emeklilere Büyük KIYAK! Bayram dönüşü hemen 16.200 TL Ek Ödeme

Emeklilere bayram sonrası büyük müjde. 16.200 TL ek ödeme hemen hesaplara yatacak.

Emeklilere Büyük KIYAK! Bayram dönüşü hemen 16.200 TL Ek Ödeme

4A 4B 4C emeklisine bayram sonrasında da güzel haberler var. Promosyon rekabetinin giderek arttığı bugünlerde emeklinin IBAN numarasına ek ödeme yatacak. Bayramdan hemen sonra yapılacak ödemenin miktarı ise 16.200 TL oldu. Kurum ayırt etmeden bütün emekliler sadece başvuru yaparak ödeme alabilecek. Ek koşul yok, şart yok. İşte emekliye yeni ek ödeme detayları…

Bayram sonrası emekliler için müjdeli haberler gelmeye devam ediyor. QNB Finansbank, yeni başlattığı kampanya ile emeklilere toplamda 16.200 TL'ye varan ek ödemeler yapacak. İşte kampanyanın detayları...

QNB FİNANSBANK'TAN EMEKLİLERE ÖZEL KAMPANYA

Promosyon yarışında öne çıkan QNB Finansbank, emeklilere yönelik başlattığı yeni kampanya ile göz dolduruyor. Kampanya kapsamında emeklilere 15.000 TL'ye varan nakit promosyonun yanı sıra, CardFinans Emekli kredi kartı kullanıcılarına yıllık 1.200 TL indirim sunuluyor.

Kampanya 1-30 Nisan tarihleri arasında geçerli olacak. Henüz promosyon anlaşması yapmayan ya da anlaşmasını yenilemek isteyen bütün emekliler bu kampanyaya katılabilir. Emekliye ek ödemenin yanında QNB Finansbank tarafından sağlanan bir çok avantaj da var.

asgari-ucrete-okkali-ara-zam-geliyor-tarih-verildi-2-001.jpg

KAMPANYANIN AVANTAJLARI NELER?

ATM İşlemleri: Yurt içindeki diğer banka ATM'lerinden ayda iki kez ücretsiz para çekme, yatırma ve bakiye sorgulama imkanı.

İşlem Ücreti Muafiyeti: Bireysel İnternet Şube ve QNB Mobil'den yapılan EFT ve TL havale işlemlerinde işlem ücreti alınmıyor.

Öncelikli Hizmet: QNB Finansbank şubelerinde işlem önceliği.

Emekli Bankacılığı Hattı: Özel 0850 222 11 00 numaralı destek hattından yararlanma fırsatı.

CardFinans Emekli Kartı Avantajları: İlk yıl yıllık üyelik ücreti alınmazken, düzenli otomatik fatura ödeme talimatı ile üyelik ücreti devam etmeyecek.

Ekstra İndirimler: Market ve eczane harcamalarında yılda 1.200 TL'ye varan indirimler.

Bu özel kampanya, emeklilerin ekonomik durumlarına destek olmayı amaçlayarak yaşam kalitelerini artırmayı hedefliyor. QNB Finansbank tarafından sunulan bu avantajlardan yararlanmak için emeklilerin ilgili banka şubeleri ile iletişime geçmeleri gerekmekte.

QNB FİNANSBANK PROMOSYON BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

QNB Finansbank’tan maaş promosyonu almak isteyen emekliler, hızlı ve pratik başvuru yöntemleriyle dakikalar içinde anlaşma yapabiliyor. Şubeye gitmeden mobil bankacılıktan başvuru yapmak yetiyor. Başvuru sonucu ise 3 iş günü içinde belli oluyor. Onaylanan promosyon da yine IBAN numarasına yatıyor.