Emekliye 2'si 1 Arada Ödeme Saat 19.45 Sularında Açıklandı! Cumartesi Pazar TBMM Onaylı Ödemeler Müjdelendi

Emekliye saat 19.00 sularında gelen müjde bayram öncesi çifte bayram ettirecek. 2’si 1 Arada ödeme TBMM onayı ile cumartesi pazar emeklinin IBAN numarasına yatıyor.

Emekliye 2'si 1 Arada Ödeme Saat 19.45 Sularında Açıklandı! Cumartesi Pazar TBMM Onaylı Ödemeler Müjdelendi

Emekliye 2'si 1 Arada Ödeme Saat 19.45 Sularında Açıklandı! Cumartesi Pazar TBMM Onaylı Ödemeler Müjdelendi!

SSK ve bağ-kur emeklisi için bayram öncesi son fırsat saat 19.00 sularında açıklandı. Emekli maaşı alan milyonlarca vatandaşın IBAN numarasına ikisi bir arada ödeme yatıyor. Cumartesi pazar 08.00'den itibaren hesaplarınızı kontrol edin. Bayram ikramiyesi ödemesi ile birlikte promosyon desteği de IBAN numarasından size aktarılacak. Emekli maaşı alanlar için bu ödeme tamamen karşılıksız ve geri ödemesiz olacak. 6-7 Nisan 2024 tarihli ödemelerle ilgili TBMM onayı da çıktı. Milyonlarca emekli bu ödemeler sayesinde Bayramı rahat bir nefes alarak geçirecek.

Bayram öncesi SSK ve bağ-kur emeklisine yeni müjdeler gelmeye devam ediyor. 6 7 Nisan 2024 tarihlerinde emekliye maaşa ek yatacak yeni ödemeler açıklandı. Akşam saatlerinde 19.00 sularında gelen yeni Müjde ile emekliler çifte ödeme alacak. Emeklinin IBAN numarasına yatacak olan yeni ödemelere ilişkin tüm detaylar da açıklandı. Emekli maaşı alanlar için cumartesi pazar günü hem ikramiye ödemesi devam edecek hem de maaşa ek promosyon desteği yatacak. Kamu bankalarını tercih edenler 12.000 TL'ye kadar ödeme alabilirken özel bankalarda rakamlar 18.000 TL'ye kadar yükseldi. SSK ve bağ-kur emeklisine 2’li ödeme fırsatları ile ilgili detaylar haberimizde…

emekliye-2si-1-arada-odeme-saat-19-45-sularinda-aciklandi-1.jpg

EMEKLİYE SON DAKİKA EK ÖDEME SÜRPRİZİ DUYURULDU

Emekli maaşı alanları için bayram öncesi son sürprizler geliyor. Emekli bayram ikramiyesi ödemeleri devam ederken bir ya da yandan da bankalar promosyon desteklerini duyurdu. SSK ve bağ-kur emeklisi için bankalarda yüksek ve cazip promosyon teklifleri var. 3000 TL'lik Bayram ikramiyeleri bugün itibariyle tamamlanırken Yarından itibaren de Emekliye banka promosyon ödemeleri yapılacak. Toplam ödeme miktarı 20.000 TL'nin üstüne çıkmış olacak.

EMEKLİLERE 18.000 TL'YE KADAR EK ÖDEME FIRSATI

Kamu bankalarından gelen başlangıçla birlikte özel bankalarda promosyon miktarlarını arttırdı. Güncel durumda kamu bankalarında 8000 TL ile 12.000 TL arasında promosyon fırsatı sunulurken özel bankalarda bu rakam 18.000 TL'ye kadar yükselmiş durumda. Emekli maaş promosyonu kampanyalarına hafta sonu da başvuru yapabilirsiniz. Yani 6-7 Nisan tarihlerinde de ödemeler devam edecek.

emekliye-2si-1-arada-odeme-saat-19-45-sularinda-aciklandi-2.jpg

BAŞVURULARI DİJİTAL YAPARAK HIZLI ÖDEME ALABİLİRSİNİZ

Emekli promosyon başvurusunu hafta sonu almak istiyorsanız dijital başvuru fırsatlarını değerlendirmenizde yarar var. Mobil bankacılık ve internet bankacılığı aracılığı ile tek tıkla yapacağınız başvurular sonucunda ödemeniz Pazartesi günü IBAN numaranıza yatacak. Hatta ING Bank ve Akbank gibi yüksek promosyon veren bankalar promosyon ödemelerini aynı gün içinde de hesaplara aktarabiliyor. En geç pazartesi günü ise T.C kimlik kartı ile birlikte banka şubesine giderek başvuru işlemlerini tamamlamanız mümkün. Bayram öncesi çifte ödeme fırsatını değerlendirerek siz de bayramın rahat geçirebilirsiniz.