Emekliye Cumhurbaşkanı Jesti! TAHSİS NO'YA Göre 15-16-17-18-19 Nisan'da EK İKRAMİYE

Cumhurbaşkanı jestti emekliler için geldi. Tahsis numarası sonuna göre on 15-16-17-18-19 Nisan’da emeklinin IBAN numarasına ek ikramiye yatıyor. İşte merakla beklenen o miktar…

Emekliye Cumhurbaşkanı Jesti! TAHSİS NO'YA Göre 15-16-17-18-19 Nisan'da EK İKRAMİYE

Türkiye’deki milyonlarca emekliye bayram öncesinde olduğu gibi bayram sonrasında da ek ödemeler ve fırsatlar devam edecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2024 yılını emekliler yılı olarak ilan etmişti. Emekli maaşı alanlar bayram öncesi ve seçim öncesi için bir çok sürpriz bekliyordu ancak beklenen olmadı. Fakat kulis bilgilerine göre emekliye bayram sonrası için hazırlıklar var. Hatta daha önceki haberlerimizde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ekonomi yönetimi arasındaki anlaşmayı sizler için paylaşmıştık. Emekli maaşı alanlara bayram sonrası pes peşe sürprizler gelecek. Ek ödemeler ve ek ikramiye sürprizleri sürerken aynı zamanda seyyanen zam konusu da yeniden konuşulmaya başlanacak. Peki emekliye ek ikramiye ne zaman ve ne kadar yatacak? İşte Türkiye’deki 17 milyon emeklinin beklediği o haber detayları…

SSK Bağ-kur memur emeklisi milyonlarca emekli için bayram öncesi yapılan ödemeler kadar bayram sonrasında devam edecek olan kampanya ve ek ödemeler son derece önemli. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2024 yılını emekler yılı ilan etmiş emekli maaşı alan milyonlarca vatandaş için sürprizlerin arda ardına geleceğini duyurmuştu. Emeklilere yeni bir bomba daha var. Türkiye’deki 17 milyon emekliye 15-16-17-18-19 Nisan’da ek ödemeler yatacak. Tahsis no sonuna göre yatacak olan ek ödeme miktarları belli oldu. Emekli maaşı alanlar sadece başvuru yaparak ödeme fırsatları değerlendirecek.

emekliye-cumhurbaskani-jesti-1.jpg

NİSAN 2024 EMEKLİ MAAŞI ÖDEME TAKVİMİ

Bayram sonrası emekliyi bekleyen çifte sürpriz var. Nisan 2024 emekli maaşı ödeme takvimi açıklandı. Emekliler için ödemeler bayramdan hemen sonra başlıyor. Emekli sandığı emeklileri 15 Nisan tarihinde maaş ödemelerini alacak. SSK emeklileri için emekli tahsis numarası sonuna göre Nisan 2024 maaş ödemeleri 17 25 Nisan tarihleri arasında yapılacak. Bağ-kur emeklileri de yine emekli tahsis numarası sonuna göre 25 28 Nisan tarihleri arasında maaş ödemelerini almış olacak.

emekliye-cumhurbaskani-jesti-2.jpg

EMEKLİYE EK İKRAMİYE ÖDEMESİ VE TARİHLERİ

Cumhurbaşkanı talimatı ile başlayan promosyon artışlar hız kesmeden devam ediyor. Emekli maaşı alanlar için bir çok bankada çok cazip ve yüksek promosyon teklifleri var. Buna ek olarak bayram sonrasında daha da yüksek promosyon imkanlarının emekliler buluşması bekleniyor. Gelen son bilgilere göre şu anda 18.000 TL’ye kadar yükselmiş olan promosyon ücretleri 20.000 TL’ye kadar çıkacak. Emekliler de bayramdan hemen sonra başvurularını yap yaparak ek ödeme alma şansına sahip olacak.

emekliye-cumhurbaskani-jesti-3.jpg

EKSTRA FIRSATLARIN DA AÇIKLANMASI BEKLENİYOR

Ayrıca bankaların emekliliği kendi bünyesine katmak için yeni ve cazip teklifler hazırlayacağı da tahmin ediliyor. Şu anda bir çok banka fatura yardımı ve promosyon olarak ikili kampanya yapıyor. Ancak bayramdan sonra rekabet daha da artacak ve bu sebeple bankalardan emekliye yönelik yeni ek fırsatlar gelecek.