Emekliye MÜJDE GİBİ MÜJDE! Bayram Öncesi 5000 TL İkramiye Ve 15.000 TL Maaş Ödenecek

Emekliye çifte bayram geliyor. Hem ikramiyeler hem de maaşlar değişiyor. Bomba kulis az evvel geldi.

Emekliye MÜJDE GİBİ MÜJDE! Bayram Öncesi 5000 TL İkramiye Ve 15.000 TL Maaş Ödenecek

Emekliye MÜJDE GİBİ MÜJDE! Bayram Öncesi 5000 TL İkramiye Ve 15.000 TL Maaş Ödenecek.

Emekli maaşı alanlara çifte bayram ettirecek Bomba kulis az önce geldi. Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi emeklilerin maaşlarına ve ikramiyelerine yeni zam yapılacağı iddia edildi. 31 Mart yerel seçimlerinden hemen önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklama yapması bekleniyor. İddianın sahibi ise SGK uzmanı Melis Eymen oldu. Peki emekli maaşlarına ve Bayram ikramiyelerine zaman var mı yok mu? Emekliye son dakika Yeni Müjde'nin tüm detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz…

Emekli maaşları yeni yılın başında %49.25 oranında artmıştı. Taban maaşlar 10.000 TL'ye yükselirken Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayram ikramiyesine de 1000 TL zam yapıldığını duyurdu. Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi emekliler 3000 TL ikramiye sevinci yaşarken yeni bir iddia geldi. Emekli maaşı alanlar için sürpriz bir haber var. Hem emekli maaşlarına hem de bayram ikramiyelerine bir zam daha yolda. SGK uzmanı Melis Eymen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçime bir hafta kala yeni Müjde vermeye hazırlandığını açıkladı. Bu Müjde çifte Müjde olacak emekliler bayram öncesi 2 Sevinç birden yaşayacak. Peki emekli Bayram ikramiyesine ve emekli maaşlarına zam ne zaman gelecek?

EMEKLİYE ÇİFTE BAYRAM ETTİRECEK İDDiA

Sosyal Güvenlik Uzmanı Melis Eymen, yaklaşan 31 Mart yerel seçimleri öncesinde emekliye çifte sürpriz olduğunu öne sürdü. Emekli maaşlarına ve Bayram ikramiyelerine yeni bir artışın Yolda olduğunu iddia eden Sosyal Güvenlik Uzmanı, son haftaya işaret ederek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklama yapacağını öne sürdü.

emekli-tbmm-mujdesi-1-001.jpg

KAMU BANKALARININ PROMOSYON ARTIŞI MÜJDESİ GELMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde emekliye güzel bir haber duyurmuş kamu bankalarında promosyon artışı olacağını bildirmişti. Ziraat Bankası vakıfbank ve Halkbank'ın yeni promosyonları 8.000 TL ile 12.000 TL arasında çekildi. Bu hamlenin hemen ardından özel bankalarda harekete geçerek promosyon rakamlarını yükseltmeye hazırlanıyor. Emekli promosyon rekabeti yeniden başlarken bayram öncesi sürpriz bir iddia daha gündemde. Emekli maaşlarına seyyanen zam yapılacağı ve aynı zamanda Bayram ikramiyelerinin de arttırılacağı konuşuluyor.

EMEKLİYE SEÇİM ÖNCESİ SEYYANEN ZAM GELECEK Mİ?

Sosyal Güvenlik Uzmanı Melis Eymen geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın genel sekreterinin yaptığı açıklamaya dikkat çekti. Daha önce kendilerinin de en düşük emekli maaşının 17.000 TL'ye yükselmesi gerektiği yönünde baskıları olduğunu belirten SGK uzmanı bir gün genel sekreterin yaptığı açıklamada seyyanen zam sinyali verildiğini söyledi. Emekli maaşlarında taban maaşın 15.000 TL olma ihtimalinin yüksek olduğunu belirten Eymen, aynı zamanda Bayram ikramiyesinde de artış olacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 3000 TL olarak açıkladığı Bayram ikramiyesindeki artışın ise 2.000 TL olması bekleniyor. Yani bayram ikramiyesi 5.000 TL'ye yükselecek. Böylece Ramazan Bayramı öncesi 5000 TL ve Kurban Bayramı öncesi 5.000 TL olmak üzere toplam 10.000 TL'lik bayram ikramiyesi emeklilere verilecek.