SSK ve Bağ-Kur Emeklisi 10.000 TL Ek Ödeme Alacak! Meclis’ten Onay Çıktı

Son dakika haberi… SSK ve Bağ-Kur emeklisi ek ikramiye müjdesi son dakika geldi. Meclis onay verdi, tarih belli oldu.

SSK ve Bağ-Kur Emeklisi 10.000 TL Ek Ödeme Alacak! Meclis’ten Onay Çıktı

SSK ve Bağ-Kur Emeklisi 10.000 TL Ek Ödeme Alacak! Meclis’ten Onay Çıktı!

Emekli maaşı alanları sevindirecek Yeni Haber geldi. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank emekliye ek ikramiye ödemesi yapacak. Cumhurbaşkanı talimatı ve TBMM onayı ile harekete geçen kamu bankaları, emekli maaşı alanlar için yaptıkları ek ödeme miktarını arttırmıştı. Nisan ayının sonuna kadar devam eden başvurular kapsamında kamu bankalarının yapacağı ek ödeme miktarı ortalama 10.000 TL oldu. 3 devlet bankası tarafından verilecek olan nakit destek ödemesinden yararlanmak isteyen emekliler en geç 30 Nisan'a kadar başvuru yapmak zorunda. 10.000 TL ve üstü maaş alan tüm emekliler SSK bağ-kur 4C fark etmeden başvuru işlemlerini yapabiliyor. Emekliye yönelik yeni hazırlanan promosyon paketleri ile ilgili tüm detaylar netleşti. Ayrıca kamu bankaları promosyona ek olarak emekli kredisi paketleri de hazırladı.

Milyonlarca emeklinin geçim sıkıntısı çektiği uzun süreden beri Türkiye'nin gündeminde konuşulan konular arasında yer alıyor. Emekliye ilave zam gelecek mi gelmeyecek mi tartışmaları bir yandan devam ederken bir yandan da bankaların sunduğu promosyon destekleri ile ilgili araştırmalar sürüyor Hatta emekli maaşı alan 17 milyona yakın vatandaş için bankalarda çok cazip promosyonlar nisan ayı başından itibaren başladı. 4A 4B 4C emeklisi olan milyonlarca kişiye kamu bankaları da oldukça yüksek promosyon fırsatları sunuyor. 2024 Nisan promosyonları Cumhurbaşkanı talimatıyla artırılmıştı. Peki yeni promosyonlar ne kadar oldu? Ek koşulsuz promosyon almak için şartlar neler?

EMEKLİ MAAŞI ALANLARA ORTALAMA 10.000 TL EK ÖDEME

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank'ın Cumhurbaşkanı talimatı üzerine hazırladığı yeni promosyon kampanyalarında ek ödeme miktarları arttırıldı. Ortalama 10.000 TL Ek ödeme veren kamu bankaları, emekli maaşı alanlar için sadece 3 yıllığına maaş taşıma şartı koyuyor. Bunun dışında kamu bankalarında herhangi bir ek koşul ya da şart Aranmıyor. Emekli maaşını taşıyarak 3 yıllığına Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank müşterisi olanlar en az 8.000 TL en fazla 12.000 TL promosyon desteği alabiliyor.

emekli-ikramiye-1-001.jpg

PROMOSYON BAŞVURUSU İÇİN ŞUBEYE GİTMEYE GEREK YOK

Kamu bankalarından Maaş promosyonu almak isteyen emekliler için şubeye gitme şartı da Aranmıyor. Artık bankalar dijital hizmetlerini geliştirdi ve maaş taşıma başvurusu da online ortamda kolaylıkla yapılabiliyor. Emeklilerin promosyon başvurusu için sadece bankaların mobil bankacılık uygulamalarını cep telefonlarına yüklemeleri ve buradan başvuru formunu doldurmaları yeterli oluyor.

BAYRAM ÖNCESİ EKSTRA NAKİT DESTEK

Devlet bankaları Bayram öncesi Emekli vatandaşlara 10.000 TL ortalama promosyon ödemesinin yanında Hoş geldin kampanyaları kapsamında ekstra nakit destek de veriyor. Emekli maaşı alanlar kamu bankalarından faizsiz nakit avans, düşük faizli kredi ya da aidatsız kredi kartı gibi seçenekleri de değerlendirebiliyor.

Emekliye yönelik çok sayıda kampanya ile hizmet veren kamu bankalarının sunduğu cazip seçenekleri değerlendirmek için hemen başvuru yapabilirsiniz.