SSK ve Bağ-Kurlu Emekliye 3'lü Ödeme Jesti! 18-19-20 Nisan’da Hesaplara Yatacak

Emekliye 3’lü ödeme jesti Nisan bitmeden yatıyor. SSK ve Bağ-Kurlu emekliler 18-19-20 Nisan’da ödeme alacak.

SSK ve Bağ-Kurlu Emekliye 3'lü Ödeme Jesti! 18-19-20 Nisan’da Hesaplara Yatacak

SSK ve Bağ-Kurlu Emekliye 3'lü Ödeme Jesti! 18-19-20 Nisan’da Hesaplara Yatacak!

SSK ve bağ-kur emeklisine son ikramiyesi geldi. Emekli maaşı alan 17 milyon vatandaş istisnasız başvuru yaparak ikramiye ödemesi alabiliyor. 3’lü ödeme içinde emekli maaşı ödemeleri de var. SSK bağ-kur memur emeklisi ve EYT emeklisi için SGK tarafından açıklanan takvim doğrultusunda ek ödemeler ve maaş ödemeleri yapacak. Emekliye yönelik çok cazip teklifler hazırlayan bankalarda ikramiye ödemesine ek olarak faizsiz kredi ve düşük faizli kredi seçenekleri de var. Nisan ayı sonuna kadar devam edecek 3’lü ödeme kampanyasına ilişkin tüm detaylar netleşti. Emekli promosyonu, emekli maaşı, düşük faizli ve faizsiz kredi seçenekleri ile ilgili merak edilenler haberimizde…

Türkiye'deki SSK bağ-kur ve memur emeklisi vatandaşları için nisan ayında da peş peşe yeni ödeme sürprizleri gelmeye devam ediyor. Emekliler Bayram öncesinde Bayram ikramiyelerini almış aynı zamanda bankalar tarafından sağlanan yeni güncel promosyon ödemelerini de cebine koymuştu. Nisan ayı bitmeden emekliler için yepyeni fırsatlar da gelmeye devam ediyor. Emekli maaşı alanlara ay sonuna kadar yapılacak yeni ek ödemelere ilişkin tüm detaylar belli oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile SGK ardı ardına açıklama yaparak Nisan 2024 ödeme takvimini duyurdu. Bu takvime göre SSK ve bağ-kur emeklisi 3’lü ödeme almaya hak kazanacak. Emekliye verilecek ödemeler arasında nisan ayı maaş ödemeleri, emekli promosyon ödemeleri ve emekli kredisi yer alıyor. Bankalar emeklilere cömert promosyon teklifleri ile adeta Bayram ettiriyor. Emeklinin IBAN numarasına 17-18-19 Nisan'da yatacak olan yeni ek ödemeler haberimizde…

ssk-ve-bag-kurlu-emekliye-3lu-odeme-jesti-18-19-20-nisanda-hesaplara-yatacak-1.jpg

SGK'DAN NİSAN 2024 EMEKLİ MAAŞI ÖDEME TAKVİMİ AÇIKLANDI

Türkiye'de emekli maaşı alan milyonlarca vatandaşın gözü kulağı sosyal güvenlik kurumuna çevrilmişti. Emekli maaşı alanlara Nisan 2024 maaş ödeme takvimi Nihayet duyuruldu. SSK bağ-kur ve 4C emeklisi ay sonuna kadar peş peşe ödeme alacak. SGK'dan yapılan açıklamaya göre memur emeklisi olan vatandaşlar 15 Nisan'da ödemelerini aldı. SSK emeklisine ise 17 Nisan'da ödemeler başlıyor. SSK emeklisinin maaş ödemeleri 25 Nisan'a kadar emekli tahsis numarası son hanesine göre yapılacak. Bağ-kur emeklisine de yine emekli tahsis numarası sonuna göre maaş ödemeleri 25 28 Nisan tarihleri arasında yapılacak.

ssk-ve-bag-kurlu-emekliye-3lu-odeme-jesti-18-19-20-nisanda-hesaplara-yatacak-2.jpg

BANKALARDAN EMEKLİYE EK ÖDEME FIRSATLARI

Bankalarda emekli maaşı alanlar için devreye girdi. Kamu bankalarında emekli promosyon ücretleri Cumhurbaşkanı talimatı üzerine 8.000 TL ile 12.000 TL arasında yükselmişti. Hemen ardından özel bankalarda SGK ile bir kez daha masaya oturdu. Nisan ayı itibariyle emekli promosyon ücretleri adeta rekor seviyelere yükseldi. Emekliye yönelik özel bankalarda promosyonlar 17.500 ve 18 bin TL seviyelerine kadar çıkmış durumda. Sadece 3 yıllık maaş sahibi veren emekliler bu ödemeden faydalanabiliyor. Emekli promosyon ödemeleri istisnasız tüm emekliler için sunuluyor. Banka şubesinden mobil bankacılıktan ya da internet bankacılığı üzerinden promosyon başvurusu yapılabiliyor.

ssk-ve-bag-kurlu-emekliye-3lu-odeme-jesti-18-19-20-nisanda-hesaplara-yatacak-3.jpg

EMEKLİYE FAİZSİZ KREDİ DESTEĞİ

Emekli promosyonunun yanı sıra bankalar yeni müşterisi olacak Emeklilere özel faizsiz kredi ve faizsiz nakit avans desteği de sağlıyor. Özellikle Akbank da bu miktar 25.000 TL'ye kadar yükselmiş durumda. Mobil uygulama üzerinden emekli maaşınızı Akbank'a taşıyarak faizsiz kredi alma fırsatına sahip olabilirsiniz. Diğer bankalarda da 10.000 - 15.000 - 20.000 TL seviyelerinde faizsiz kredi seçenekleri mevcut. Daha yüksek limitli nakit ihtiyacı olan emekliler ise yine Bankalardan 50.000 TL'ye kadar düşük faizli kredi desteği alabiliyor.