Biz bitti demeden bitmez diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan ayakta alkışlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün partisinin grup toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından yapılan ilk AK Parti Grup Toplantısı siyaset gündeminin ilk sıralarına yerleşti.

Biz bitti demeden bitmez diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan ayakta alkışlandı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından yapılan AK Parti Grup Toplantısı’nda seçim sonuçlarını değerlendirdi ve gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Seçim süreci ve seçim sonuçlarını değerlendiren Erdoğan, kürsüde yaptığı konuşma sonrasında partililer tarafından ayakta alkışlandı. Erdoğan, ‘Biz bitti demeden hiçbir şey bitmedi, bitmeyecek’ dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: BİZ BİTTİ DEMEDEN HİÇBİR ŞEY BİTMEDİ

Parti grubunda gündeme dair önemli açıklamalara yer veren Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin Türkiye’nin en dinamik partisi olduğunu belirtti ve 31 MART Yerel Seçimlerinde alınan sonuçlara atıfta bulundu ve ‘AK Parti’nin oy oranları üzerinden bir taraf sevinç çığlıkları atıyor bir taraf olumsuz tablo çiziyor. Şunu çok net ifade etmek isterim. Bunlar AK Parti’nin nasıl bir parti olduğunu anlamamışlar. Beyler, bayanlar şunu herkes bilsin. Biz bitti demeden hiçbir şey bitmedi, bitmeyecek. Biz Türkiye’nin en dinamik partisiyiz. Biz seçmenin mesajını doğru okuruz, gerekeni yaparız. Arızaları düzeltir, eksikleri giderir tekrar yola koyuluruz. Kimse sevinmesin, kimse umutlanmasın. Biz buradayız.’ dedi.

biz-bitti-demeden-bitmez-diyen-cumhurbaskani-erdogan-ayakta-alkislandi.jpg

AYAKTA ALKIŞLADILAR

Açıklamalarına devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim sonuçlarını fırsat bilerek AK Parti’nin dengelerini bozmaya çalışanları da gayet iyi gördüklerini belirtti ve ‘Milletimiz dışında hiç kimsenin yönlendirmesine ihtiyacımız yok’ dedi. Partililerin uzun süre ayakta alkışladığı bir konuşma yapan Erdoğan, ‘Buradan muhalefete de ekmek çıkmaz. Bakanlarımız siz değerli Milletvekillerimiz, bütün teşkilatlarımız bugünden itibaren halkımızın içine gireceğiz, başımız dik, özgüvenimiz tam biçimde milletimize hizmetimizi sürdüreceğiz.’ ifadelerini kullandı.

biz-bitti-demeden-bitmez-diyen-cumhurbaskani-erdogan-ayakta-alkislandi-001.jpg