Güle güle Mertens! Resmen anlaşma sağlandı, o takıma gidiyor

Galatasaray'da çok üzecek veda. Dries Mertens resmen gidiyor. İki sezondur takımın vazgeçilmezi olan yıldız futbolcunun yeni adresi de belli oldu.

Güle güle Mertens! Resmen anlaşma sağlandı, o takıma gidiyor

Galatasaray'da 2022 yılının yaz aylarından itibaren forma giymeye başlayan Dries Mertens, gidiyor. Taraftarı çok üzecek Ayrılık haberi resmen açıklandı. Galatasaray'ın geçtiğimiz yıl aldığı şampiyonlukta ve bu sezonki başarısında büyük payı olan 36 yaşındaki futbolcu sözleşmesinin sona ermesi sonrasında Galatasaray'dan ayrılacak. Mertens’in sözleşmesi önümüzdeki yaz bitiyor. Futbolcu sözleşmesinin bitmesiyle Birlikte Türkiye'ye de veda edecek.

YENİ DURAĞI BELLİ OLDU

Galatasaray'da çok başarılı 2 sezon geçiren Yıldız futbolcunun yeni adresi de aşağı yukarı belli oldu. Dries Mertens için, Son dönemlerde birçok Yıldız futbolcuyu transfer eden Suudi Arabistan ekipleri adeta atağa kalktı. Suudi Arabistan kaynaklı haberlere göre, bu sezon Galatasaray'a damga vuran 36 yaşındaki futbolcu yakından takip ediliyor.

gule-gule-mertens-resmen-anlasma-saglandi-o-takima-gidiyor-2.jpg

YÜKSEK MAAŞ TEKLİFİ HAZIRLANIYOR

Alınan bilgiye göre Suudi Arabistan ekipleri bu yaz girişimlere başlamayı planlıyor. Mertens için yüksek maaş ve aynı zamanda 1+1 yıllık sözleşme hazırlanıyor.

Artık kariyerinde son yıllara giren futbolcunun ise emekli olmadan önce Suudi Arabistan'dan gelecek cazip teklifleri değerlendirebileceği öğrenildi. Galatasaray ile ilgili henüz kesin bir karar vermeyen 36 yaşındaki futbolcunun sezonun bitmesi sonrasında teklifleri değerlendireceği açıklandı.