Diyanet İşleri başkanı Ali Erbaş’ın kızı Feyza Erbaş lüks aracının anahtarına şiir yazdı

Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiren Diyanet İşleri başkanı Ali Erbaş’ın kızı Feyza Erbaş bu defa da sık sık kaybettiği lüks aracının anahtarına yazdığı şiirle gündemde.

Diyanet İşleri başkanı Ali Erbaş’ın kızı Feyza Erbaş lüks aracının anahtarına şiir yazdı

Diyanet İşleri başkanı Ali Erbaş’ın kızı Feyza erbaş, Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yüksek döviz kurlarına yaptığı şikayetle gündeme gelmişti. Ancak asıl onu gündem eden çocuklarının gezdiği ülke sayılarını kur üzerinden açıklaması olmuştu.

Feyza erbaş bu defa sosyal medyada lüks aracının anahtarına yazdığı şiir ile Gündem oldu. Sık sık lüks aracını nereye bıraktığını unuttuğu açıklamaları ile gündeme gelen Feyza Erbaş’ın yazdığı şiir sosyal medyaya bomba gibi düştü.

LÜKS ARACININ ANAHTARINA ŞİİR YAZDI

Feyza Erbaş, sosyal medya hesabından lüks aracının anahtarına yazdığı şiiri ve fotoğrafını paylaştı. Sosyal medyada Gündem olan o şiir ise şöyle:

“O kadar isterim ki seni istediğim an bulabilmeyi. Olduğun yerden seni fırt diye alıp çıkabilmeyi. Önce çantama sonra ceplerime orası olmazsa kütüphaneye ve ayakkabılığa bakmamayı... Allahım hiçbirinde yok. ‘Nerede bu acaba, nereye koydum nereye?’ nidalarıyla giyinik halde kapının önünde dizlerimin üstüne çöküp dün eve gelmemden itibaren yaşadığım tüm adımları tek tek düşünmemeyi. O kadar isterim işte sevgili anahtarım”

feyza-erbas-1.jpg