O Dizi Apar Topar Yayından Kaldırıldı ATV'den Şoke Eden Final Kararı

ATV’den o dizi için final kararı geldi. Apar topar yayından kaldırılan dizinin izleyicileri isyan etti.

O Dizi Apar Topar Yayından Kaldırıldı ATV'den Şoke Eden Final Kararı

Oktay Kaynarca'nın başrolünde olduğu "Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisi, ATV'de seyirciyle buluştuğu günden itibaren büyük bir ilgi gördü. Ancak, tüm bu ilgiye rağmen dizinin final yapacağı açıklandı. İki sezondur devam eden ve seyirciler tarafından yoğun ilgi gören dizi, 68. bölümünde final yaparak ekranlara veda edecek.

O DİZİ FİNAL YAPIYOR

"Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisi, başarılı geçen iki sezonun ardından 68. bölümüyle final yaparak ekranlara veda edecek. ATV'nin sevilen dizisi, eşsiz hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla izleyicileri ekran başına kilitledi.

İZLEYİCİLER SOSYAL MEDYADAN TEPKİ GÖSTERDİ

Dizinin final kararının duyurulması üzerine, dizinin hayranlarından ATV'ye yoğun tepkiler geldi. Seyirciler, özellikle sosyal medya üzerinden yaptıkları yorumlarla final kararına olan hayal kırıklıklarını dile getirdiler. Ancak ATV yönetimi, aldığı final kararında herhangi bir değişiklik yapmadı.

SADECE 2 DİZİ YENİ SEZONA TAŞINDI

ATV, "Ben Bu Cihana Sığmazam" dışında "Ateş Kuşları" ve "Aldatmak" gibi dizilerle de dikkat çekti. "Ateş Kuşları" 54. bölümde, "Aldatmak" ise 71. bölümde final yapacak. ATV'nin yeni sezonda devam edeceği açıklanan diziler arasında "Kardeşlerim" ve "Kuruluş Osman" bulunuyor.