Elçin Sangu O Projeden Ayrıldı

Başarılı oyuncu Elin Sangu şu sıralar Star Tv ekranlarında yayınlanan Çöp Adam dizisiyle en çok konuşulan isimler arasında yer alıyor.

Elçin Sangu O Projeden Ayrıldı

Başrolünde yer aldığı Çöp Adam dizisinde psikolojik olarak rahatsız bir karakteri canlandıran güzel oyuncu aynı zamanda uzun zamandır da Jekyll and Hyde müzikalinde yer alıyordu. Son gelen haberlere göre güzel oyuncunun bu müzikalden kendi isteğiyle ayrıldığını ve buna sebep olarak zaman sorununu ifade etti.

Jekyll and Hyde müzikalinde Lucy Harris karakterine hayat veren başarılı isim kendi Twitter hesabından ayrılığı ila ilgili uzun bir mesaj paylaştı. Bu zamana kadar yanında yer alan bütün isimlere de ayrı ayrı teşekkür eden Elçin Sangu proje ekibinin yolunun açık olması temennisinde de bulundu. Hayko Cepkin ve Feri Güler ile başrolü paylaşan Elçin Sangu’nun müzikal için zamanının uyuşmamasından dolayı ayrılık kararı aldığını belirtti.

Arkadaşları İçin Başarı Diledi

Genç ve başarılı isim Elçin Sangu Kiralık Aşk dizisiyle tanınmıştır. Daha sonra birçok dizi ve sinema projelerinde yer alan başarılı oyuncu son olarak Çöp Adam dizisinde Peri karakterine hayat veriyor. Engin Altan Düzyatan ile partner olan Elçin Sangu bu sürede zarfında dizi ve müzikal programını beraber yürütüyordu. Kendi Twitter hesabından bir paylaşım yapan başarılı oyuncu Jekyll anda Hyde müzikalinden kendi isteğiyle ayrılma kararı aldığını belirtti.

elcin-sangunun-yuzu-gulmuyor.jpeg

Müzikalde yer alan bütün arkadaşlarını başarılara dileyen Elçin Sangu hepsini tek tek ço k sevdiğini ve beraber çalıştığı için de çok memnun olduğunu açıkladı. Hayko Cepkin ve Feri Güler ile aynı müzikalde yer alan güzel oyuncu ayrılık kararını hayranlarını da Twitter hesabından duyurmuş oldu.

Çöp Adam Dizisi Peri Karakteri

Star Tv ekranlarında yayınlanan ve kendine has bir izleyici kitlesi bulunduran Çöp Adam dizisinde Elçin Sangu Peri karakterine hayat veriyor. Kendisini kaçıran ve mahzene kapatan adama aşık olan Peri karakteri psikolojik sorunlarının fazla olduğu bir hasta olarak da öne çıkıyor. Hayranları tarafından bu rolü kabul ettiği için önce tepki toplayan Elçin Sangu hikayenin oturması ve karakterlerin kendilerini daha rahat ifade etmelerinden sonra beğenilmeye başlandı.