MasterChef All Star Başlıyor

TV8 kanalında yayın hayatına başlayan ve uzun zamandır en çok izlenen programlar arasında yer alan MasterChef All Star ile ilgili yeni haberler gelmeye başladı.

MasterChef All Star Başlıyor

MasterChef programı bu sezon All Star formatını seyircilerle buluşturma kararı aldı. Eski yarışmacıların yer alacağı ve aralarından en iyisinin seçileceği MasterChef All Star yarışmasında hangi isimlerin olacağı da şimdiden merak edilen konular arasında yer alıyor.

6. sezonu ile seyirci karşısına geçmeye hazırlanan MasterChef programı ile ilgili yayın tarihi ve hangi eski yarışmacıların olacağı gibi konularla ilgili bazı açıklamalar gündemde yer aldı. Yarışması planlanan isimler daha netleşmezken kulislerde bazı dedikoduların dolaştığı iddiası gündeme geldi. 14 Haziran 2023 tarihinde yeni sezonuna merhaba demeye hazırlanan MasterChef All Star için Araz Aknam ve Hasan Biltekin’in isimleri şuanda konuşuluyor.

Haziran Ayı Ortasında Başlaması Planlanıyor

MasterChef All Star formatı ile ilgili ilk fragmanda TV8 kanalında yer aldı. 6. sezonuna başlayacak olan program ile ilgili yarışmacıların kimler olduğu izleyicileri hayli meraklandırıyor. Jüri üyeleri ve yarışmacıların yer aldığı MasterChef’in geçen sezonları reytinglerde de oldukça başarı elde etmişti. En çok izlenen yarışma programları arasında yer alan MasterChef yeni formatı All Star’ın daha heyecanlı olacağı ifade edildi.

masterchef-all-star-ne-zaman-basliyor-masterchef-all-star-jurileri-degisti-mi-1-1685541332.webp

14 Haziran tarihinde yeni sezonuna başlayacak olan MasterChef’te geçen sezonlarda birinci gelen isimlerin All Star’a katılıp katılmayacağı da izleyenleri merakta bırakıyor. 2018 yılında başlayan ve ilk birincisinin Uğur Kardaş olduğu MasterChef programının diğer sezonlardaki birincileri de All Star için düşünülen isimler arasındadır. 2019 yılında Cemre Uyanık, 2020 yılında Serhat Doğramacı, 2021 yılında Eren Kaşıkçı ve son olarak 2022 yılında da Metin Yavuz MasterChef programının birincileri olarak öne çıktı.

TV8 Kanalı İçin Oldukça Önemli

MasterChef programı başladığı yıldan bu yana TV8 için oldukça önemli programlar arasında yer alıyor. Acun Ilıcalı’nın isim hakkını kullandığı MasterChef programı ülkemizde de çok sevildi. Bu sezonunda All Star olarak devam edecek olan MasterChef programında kimlerin yer alacağı ve jüri üyelerinin eksiksiz olarak yer alıp almayacağı gibi konular oldukça merak ediliyor.