Timur Cihantimur'un babası ünlü doktor ifadeye çağrıldı

Türkiye'nin gündeminden düşmeyen kaza olayında yeni gelişme var. Lüks aracı ile onun Oğuz Murat Aci’nin ölümüne sebep olan Timur Cihantimur'un Doktor babası ifadeye çağrıldı.

Timur Cihantimur'un babası ünlü doktor ifadeye çağrıldı

Türkiye'nin gündeminde yerini koruyan kaza ile ilgili yeni gelişmeler var. Ünlü Doktor Bülent Cihantimur ve yazar Eylem tok'un oğlu Timur Cihantimur, lüks aracı ile Oğuz Murat Aci’nin ölümüne sebep olmuştu. Kazanın hemen ardından anne Eylem Tok oğlunu önce Mısır'a Oradan da ABD'ye kaçırmıştı. Haklarında kırmızı bülten çıkartılan ve Amerika'dan iadeleri istenen anne oğul düğün görüntülenmiş ve kendilerini görüntüleyenlerle alay eden halleri sosyal medyada büyük tepki toplamıştı. Olayla ilgili olarak bu defa Timur Cihantimur'un babası savcılıkta ifadeye çağrıldığı.

Türkiye günlerdir İstanbul'da meydana gelen ölümlü kazayı konuşuyor. Belgrad Ormanı yakınlarında lüks araçla 5 kişiye çarpan ve Oğuz Murat Aci’nin ölümüne sebep olan Timur Cihantimur, annesi Eylem Tok ile birlikte önce Mısır'a ardından da ABD'ye kaçmıştı. Soruşturma kapsamında Anne oğlun iadesi istenirken yeni bir gelişme daha yaşandı.

BABA BÜLENT CİHANTİMUR İFADEYE ÇAĞRILDI

Kaza yapan Timur Cihantimur'un babası Bülent Cihantimur, Savcılık tarafından ifadeye çağrıldı. Oğuz Murat Acun'un avukatı Hacı Orhan, savcılığın ifade için davet ettiğini ancak Doktor Bülent Cihantimur'un henüz davete karşılık vermediğini dile getirdi.

ABD'DE GÜLERKEN GÖRÜNTÜLENMİŞLERDİ

Annesinin aracını ehliyetsiz kullanan 16 yaşındaki Timur Cihantimur, Eylem Tok tarafından yurt dışına kaçırılmıştı. ABD'de önceki gün görüntülen anne oğul kendisini görüntüleyenlerle alay etmiş gülerken çekilen fotoğrafları ise sosyal medyada büyük tepki çekmişti.

Diğer yandan dava ile ilgili önceki gün şirket çalışanı Ayşe Ceren A. Gözaltına alınmıştı. Eylem Tok ve oğlunun kaçışını organize etmekle suçlanan Ayşe Ceren A. Tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Diğer yandan kayıp telefonu bularak polis hep götürüp teslim eden Şirket şoförü A.K. ise adliye kontrol şartı ile serbest bırakılmıştı.