Nihal Candan'a yeni şok! Hapse düşünce boşayan kocası sevgili yaptı

Cezaevinde 37 kiloya kadar düştükten sonra Tahliye edilen Nihal candan'a yeni şok. eski kocası yeni sevgili yaptı.

Nihal Candan'a yeni şok! Hapse düşünce boşayan kocası sevgili yaptı

Programı ile tanınan Nihal ve Bahar Candan Kardeşler aralarında Kara Para aklamanın da olduğu iddialarla tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Yaklaşık 5,5 ay tutuklu kalan Nihal Candan, 37 kiloya kadar düşünce arenoksiya teşhisi ile tahliye edilmişti. Nihal Candan'ın gizlice evlendiği eşi cezaevindeyken boşadı. Eski eşin yeni sevgili yaptığı iddiaları ise gündeme bomba gibi düştü.

Bir moda yarışmasına katıldıktan sonra fenomen olan Nihal Candan ve Bahar Candan kardeşler, haklarında yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınmış ve 16 Kasım 2023'te tutuklanarak cezaevine konuşmuştu

Haklarında kara para aklama ve dolandırıcılık suçlaması olan iki kardeşin son durumu merak ediliyordu ki Nihal Candan’dan kötü haber geldi. Nihal Candan, anoreksiya teşhisi ile 37 kiloya kadar düşünce cezaevinden tahliye edildi.

ANNEDEN İLK AÇIKLAMA GELDİ

Nihal Candan’ın annesi Umut Candan, kızına kavuştuktan sonra Kanal D’ye rooöportaj verdi. Kızının durumunun iyi olmadığını belirten anne Candan, "Çok kötüydü, ilkokul öğrencisi kadar kilosu var" dedi.

Nihal’in her gece kardeşini sayıkladığını ve sosyal medya kullanmayı bırakacağını söylediğini anlatan anne Umut Candan, 'Saçlarını açamadık, taramamış karışmış. Moral olsun diye kuaföre götürdüm' ifadelerini kullandı.

ESKİ DAMADINA SİTEM ETTİ

Nihal ve Bahar Candan kardeşlerin annesi Umut Candan, kızının eski eşi Mehmet Faruk Çiçek'e de sitem dolu sözlerle yüklendi.

Nihal Candan’ın gizlice evlendiği Mehmet Faruk Çiçek, cezaevi sürecinin başlamasıyla birlikte Nihal’i yalnız bırakmış ve ardından da boşanmıştı. Umut Candan da bu iddiaları doğrulayarak eski damadının kızını yalnız bıraktığını ve cezaevinde de hiç ziyaret etmediğini dile getirdi.

YENİ SEVGİLİSİ VAR

Sosyal medyada yer alan iddialara göre ise Mehmet Faruk Çiçek'in yeni bir sevgilisi var. "nurmagazins" Instagram hesabında yer alan iddiada Nihal Candan’dan daha yeni boşanan Mehmet Faruk Çiçek yeni sevgilisiyle sözlendi.

nihal-candana-yeni-sok-hapse-dusunce-bosayan-kocasi-sevgili-yapti-2.jpg