İsmail Yüksek sakatlık durumu belli oldu! Fenerbahçelileri yıkan haber geldi

Fenerbahçe’nin genç yıldızlarından İsmail Yüksek, dün akşam oynanan derbi maçında talihsiz bir sakatlık yaşamış ve oyuna devam edemeyerek saha kenarına alınmıştı. İsmail Yüksek’in son sağlık durumu merak ediliyor.

İsmail Yüksek sakatlık durumu belli oldu! Fenerbahçelileri yıkan haber geldi

Fenerbahçe’nin dün akşam sahasında Beşiktaş’la oynadığı derbi maçında talihsiz bir sakatlık yaşayan ve birkaç dakika saha içinde kendisini deneyen ancak oyuna devam edemeyen Fenerbahçeli futbolcu İsmail Yüksek’in sakatlık durumu Fenerbahçeli taraftarlar tarafından merakla araştırılıyordu. İsmail Yüksek’in son sağlık durumu ne, sakatlığı ciddi mi, İsmail Yüksek sezonu kapattı mı, İsmail Yüksek sezona devam edebilecek mi gibi sorulara yanıt aranırken genç yıldızın sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi. İsmail Yüksek, sezonu kapattı.

İSMAİL YÜKSEK SAKATLANARAK OYUNDAN ÇIKTI

Trendyol Süper Lig’in 34. Haftasında dün akşam Kadıköy’de oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde Fenerbahçeli futbolcu İsmail Yüksek yaşadığı sakatlık sonrası oyuna devam edememişti. Yerde kaldığı pozisyondan sonra acı hisseden ve birkaç dakika saha içinde kendisini denedikten sonra oyuna devam edemeyen İsmail Yüksek, gözyaşları içinde saha kenarına alınmış ve oyun dışı kalmıştı. Fenerbahçe’den İsmail Yüksek’in sağlık durumu hakkında açıklama geldi.

AYAK BİLEĞİ BAĞINDA KOPMA TESPİT EDİLDİ

Fenerbahçe, İsmail Yüksek’in sağlık durumu hakkında bilgilendirmede bulundu. Fenerbahçe’den yapılan açıklamada İsmail Yüksek’in MR görüntülemesinden çıkan sonuca yer verildi ve ‘Dün akşam Beşiktaş ile oynadığımız derbi maçta ayak bileği burkulması geçiren ve oyundan çıkmak zorunda kalan oyuncumuz İsmail Yüksek’in Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde MR görüntülemesi gerçekleştirilmiştir. Yapılan değerlendirme sonucu ayak bileği bağında kopma tespit edilen oyuncumuzun tedavisine hemen başlanılmıştır. Genç futbolcumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.’ denildi.

ismail-yuksek-sakatlik-durumu-belli-oldu-fenerbahcelileri-yikan-haber.jpg

4-6 HAFTA SAHALARDAN UZAK KALACAK

Fenerbahçe’den yapılan açıklamada İsmail Yüksek’in sahalara dönüş tarihi ile ilgili herhangi bir bilgi yer almazken gazeteci Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre İsmail Yüksek, sakatlığı sebebiyle 4-6 hafta sahalardan uzak kalacak ve bu durumda sezonu kapatacak.