Tüm Emeklilere 17.500 TL Ek Gelir! Yarından İtibaren 3 Gün İçinde Başvurmak Şart

Milyonlarca emekliye ek gelir sağlayacak büyük piyango çıktı. Ancak Son 3 Gün uyarısı yapıldı. Vakit kaybetmeden başvurunuzu yapın ek gelir fırsatını kaçırmayın.

Tüm Emeklilere 17.500 TL Ek Gelir! Yarından İtibaren 3 Gün İçinde Başvurmak Şart

Tüm Emeklilere 17.500 TL Ek Gelir! Yarından İtibaren 3 Gün İçinde Başvurmak Şart! - Türkiye'deki emekliler için ek gelir fırsatların Nisan ayının son günlerinde de devam ediyor. Emekliyi yakından ilgilendiren son dakika açıklaması ve uyarısı geldi. Tam 12 banka emekli maaş promosyonu kampanyalarına Güncelleme yaparken aynı zamanda son 3 gün uyarısında bulundu. 4A 4B 4C'den emekli olan ve maaş alan tüm emekliler başvuru yaparak ek gelir elde edebilecek. Bankalarda emekli promosyon ücretleri 20.000 TL'ye kadar dayanırken güncel promosyon detayları tek tek açıklandı. Peki emekli promosyonu ne kadar oldu? Hangi banka ne kadar Maaş promosyonu veriyor? Emekliler için son dakika promosyon müjdesinin detayları haberimizde…

SGK ile yeniden masaya oturan tam 12 kamu Bankası ve özel banka yeni Maaş promosyonu miktarlarını açıkladı. Milyonlarca emekliye adeta ek gelir imkanı sunan promosyon ödemelerinde büyük artış yaşanırken emekliler için son 3 gün uyarısı yapıldı. Nisan ayı sonuna kadar başvuru işlemlerini tamamlayan emeklilere rekor ek gelir fırça tutunulacak. Emekli maaşı alan 17 milyona yakın vatandaş başvuru yapmak şartıyla ek gelir fırsatlarını değerlendirebilecek. Peki emekliye ek ödeme şartları neler? Bankalar ne kadar promosyon ücreti veriyor? Banka banka güncel emekli promosyon listesi haberimizde…

tum-emeklilere-17-500-tl-ek-gelir-yarindan-itibaren-3-gun-icinde-basvurmak-sart-1.jpg

EMEKLİYE 20.000 TL'YE KADAR EK GELİR FIRSATA

Cumhurbaşkanı talimatı ile kamu bankaları tarafından emekli maaş promosyonu ücretlerine güncelleme yapılmıştı. Güncel promosyonlar kamu bankalarında 8.000 TL ile 12.000 TL arasında oldu. Maaş aralığına göre değişen promosyon miktarlarından faydalanmak isteyen emekliler başvurusunu yaparak ödeme alabiliyor. Özel bankalarda kamu bankalarının hemen ardından harekete geçti ve emekli promosyon rakamlarını arttırdı. Öyle ki bazı bankalarda ek koşullarla birlikte emekli promosyon ücretleri 20.000 TL'ye kadar dayanmış durumda.

tum-emeklilere-17-500-tl-ek-gelir-yarindan-itibaren-3-gun-icinde-basvurmak-sart-2.jpg

EN YÜKSEK PROMOSYON HANGİ BANKADA?

Emekli maaş promosyonu konusunda Elbette emekli vatandaşlar en cazip promosyon veren bankaları araştırıyor. Bu konuda Yapı Kredi Bankası ING Türkiye ve Akbank öne çıkan bankalar oluyor. Bu 3 bankada ek koşulsuz verilen emekli promosyonu tam 15.000 TL olarak belirlendi. Bankaların ek şartları ile birlikte verdikleri promosyon miktarı Daha da artıyor. Daha detaylı bilgi için bu üç bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

tum-emeklilere-17-500-tl-ek-gelir-yarindan-itibaren-3-gun-icinde-basvurmak-sart-3.jpg

SON 3 GÜN UYARISINA DİKKAT

Emekli maaş promosyonu bankalar tarafından aylık olarak güncelleniyor. Nisan ayında promosyonlar zirveye ulaşırken bankalardan da emeklilere son Çağrı geldi. Promosyon ödemesi almak isteyen emeklilerin mutlaka 30 Nisan tarihine kadar başvuru işlemlerini yapmaları gerekiyor. Yani promosyon fırsatları için sadece 3 günlük süre kaldı. 3 gün içinde Seçtiğiniz bankanın şubelerinden, mobil bankacılık hizmetleri üzerinden ya da internet bankacılığı aracılığı ile başvurularınızı yapabilirsiniz. Emekliler ek şartları da yerine getirerek daha yüksek promosyon desteği alabilir.