İstanbul'da polisi alarma geçiren ihbar

Reina saldırısı sonrası vatandaşlarda teröristin yakalanması için azami duyarlılık gösteriyor. Bugün polise Kuruçeşme'den gelen bir ihbar hareketli anlar yaşanmasına neden oldu. Beyaz elbiseli ve hafif topallayan şüpheli bir şahsı gören vatandaşlar polise ihbarda bulundu ve bakın sonrasında neler oldu.

İstanbul'da polisi alarma geçiren ihbar

Reina Saldırısı sonrası salgırganın beyaz bir giysi giyerekgece kulübünden çıkarak uzaklaştığı haberleri sonrası polisi hareket geçirenbir ihbar geldi Beşiktaş Kuruçeşme’den. Beyaz elbiseli ve hafif topallayan birşahıstan şüphelenen bir vatandaş 155 Polis İhbar Hattı’na ihbarda bulundu ve şüphesinidile getirdi.

Polise hareketli anlar yaşatan bu dakikalarda Özel HarekatPolisleri söz konusu bölgeye gitti. Kuruçeşme’de özellikle Muhtar Hüseyin Sokak’tave bölgede bulunan mezarlıkta görüldüğü iddia edilen şahısı arama çalışmalarıbaşlatıldı.

Geniş güvenlik önleminin alındığı bölgede Özel Harekat veTerörle Mücadele polisleri kuş uçurtulmadı. Kuruçeşme Mezarlığı ve çevredekievlerde geniş bir arama yapan polis ekipleri, söz konusu şahsa rastlayamadı veolay bölgesinden ayrıldılar.

Reina’da saldırıyı yapan şahsın içeri siyah bir kapşonlumont ve siyah pantolonla girdiği, çıkarken beyaz bir giysi giydiği bilgisi var.