Melih Gökçek hastane iddialarına adeta ateş püksürdü

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olan Melih Gökçek hastaneye kaldırıldığı iddia edildi. Melih Gökçek hastaneye mi kaldırıldı? Melih Gökçek'in kalp krizi şüphesi ile hastaneye kaldırıldığı iddia edildi.Gökçek bu iddialara şu ifadeyle yanıt verdi:"Kardeşimin eşi ağır grip nedeniyle Güven'de şu an yatıyor. Ziyarete gitmiştim" şeklinde çok önemli açıklamalarda bulundu

Melih Gökçek hastane iddialarına adeta ateş püksürdü
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olan Melih Gökçek iddialara göre rahatsızlanarak Ankara Güven Hastanesine gittiği ve sağlık kontrolünden geçirildiği ve midesi ile ilgili tahliller yapıldığı iddia edildi.


“RAHATSIZLANMADIM”

Melih Gökçek ise twitter üzerinden yaptığı açıklamada ise hastaneye gidiş sebebinin ‘kendi rahatsızlığı olmadığını’ duyurdu. Gökçek “Kardeşimin eşi ağır grip nedeniyle Güven’de şu an yatıyor. Ziyarete gitmiştim” dedi.

MELİH GÖKÇEK KİMDİR?

Melih Gökçek Ak Parti Ankara Büyük Şehir Belediyesi Başkanı'dır. İbrahim Melih Gökçek, 20 Ekim 1948 tarihinde Ankara Keçiören’de doğdu. Babası avukat, annesi ev hanımı idi. Üç çocuklu bir ailenin en büyük çocuğu olan Gökçek beş yaşına kadar Başkent Ankara’da ikamet etti. Babasının işi dolayısıyla Gaziantep’e dönen Gökçek, ilk orta ve lise eğitimini Gaziantep‘te tamamladı.1967 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni kazanınca tekrar Ankara’ya yerleşti. Mülkiye’den sonra Gazi Üniversitesi Gazetecilik Yüksek Meslek Okulu’ nu bitirdi. Parlamento muhabirliği, gazete temsilciliği, Çalışma Bakanlığında Özel Kalem Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Askerliğini Kıbrıs Güzelyurt ‘ta yedek subay olarak tamamladıktan sonra ticaret hayatına atıldı. Fotoğrafçılık ve market işletmeciliği yaptı.Babasının Gaziantep Adalet Partisi il başkanı olması nedeniyle çocukluk yıllarından itibaren siyasetle iç içe büyüyen Gökçek, siyaset hayatına 1984 Yerel Yönetimler Seçimlerinde Keçiören Belediye Başkanı seçilerek başladı. Halkın güvenini kazanarak 4 Dönem üst üste Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Gökçek, belediyecilikte yeni çığırlar açacak hizmet anlayışı ile Ankara’ya başarılı bir vizyon kazandırmıştır. Hayata geçirdiği projelerle Türkiye ve dünya çapında başarılı çalışmalara imza atmış, çeşitli ülke ve kuruluşlardan gurur verici ödüller almıştır. Yoğun çalışma temposundan vazgeçmeyen Gökçek çalışma saatlerini 9-5 mesai anlayışından çıkarıp 7/24 haline getirmiştir. Çocuk Esirgeme Genel Müdürlüğü yaptığı dönemde kimsesiz çocukların “Melih Baba” diye hitap ettiği Gökçek büyükşehir belediye başkanlığı görevinde de tüm Ankaralının sevgisini ve güvenini kazanmıştır.Yaptığı kentsel dönüşüm çalışmaları ve sosyal belediyecilik atılımları ile Ankara’nın yıllardır üst üste Türkiye’de EN YAŞANABİLİR KENT olarak seçilmesinin tesadüf olmadığını kanıtlamıştır.