TERCÜME VE KALİTE KONTROL

Çeviri hizmeti alırken, bir firmanın profesyonel çeviri hizmeti veriyor olması ya da bünyesinde sayısız uzman tercüman bulundurması çeviri siparişlerinizin hatasız olacağı anlamına gelmemektedir çünkü küçük hatalar gözden kaçabilmektedir.

TERCÜME VE KALİTE KONTROL

Kalite kontrol denetimi ve son okuma gibi çeviri hizmetinin sona erdiği zaman uygulanan yöntemler ile çeviri platformları küçük dahi olsa hataları ortadan kaldırmaktadır. Özellikle de uluslararası ve diplomatik ilişkilerde ihtiyaç duyulan profesyonel çeviri hizmeti, hata kabul etmemektedir. Bu sebepten, makale çevirisi, tez çevirisi, prospektüs çevirisi, nüfus kayıt örneği çevirisi gibi çeviri türleri hata kabul etmeyeceğinden dolayı, kalite kontrol oldukça önemlidir.

Türkiye’nin ilk ve tek ISO 9001 kalite sertifikasına sahip online tercüme bürosu Çevirimvar.com

Her insan farklı amaçlarla aldığı çeviri hizmeti sonucuna da profesyonel ve kaliteli çeviri hizmeti almayı beklemektedir.  Çeviri merkezlerine yolladıkları herhangi bir akademik çeviri, tıbbi çeviri, teknik çeviri, medikal çeviri, web sitesi çevirisi gibi çeviri siparişleri kişisel bilgileri içerebileceğinden dolayı, çeviri hizmeti alınacak olan çeviri bürosunun titizlikle seçilmesi gerekmektedir. Aksi takdirde, gizlilik prensiplerine yeterince önem vermeyen bir tercüme bürosu tarafından çeviri hizmeti almak, kişisel verilerin çalınmasına kadar gidebilmektedir. Bu sebepten çeviri hizmeti almadan önce yalnızca fiyat araştırması yapmak yerine, çeviri hizmeti alınacak olan çeviri platformunun çalışma sisteminin de sorgulanması bu gibi ciddi durumlara engel olacaktır. 

 
Kaliteli Tercüme
Profesyonel çeviri hizmeti alırken, tercümanın deneyimli ve uzman olması haricinde çeviri hizmetinin sona ermesinin ardından kalite kontrol denetimlerinin de uygulanması müşterilere hatasız çeviri siparişleri teslim etmenin oldukça önemli bir kriteridir. Gözden kaçabilecek küçük dil bilgisi hataları bile bu aşamada ortadan kaldırılır ve uluslararası ya da diplomatik işlerinizde ihtiyacınız olan hatasız profesyonel çeviri hizmetini anca bu şekilde alabilirsiniz. Bünyesinde barındırdığı her alana özel uzman tercüman kadrosu dışında her çeviri siparişini kalite kontrol denetimine sokan çevir ibürosu Çevirimvar.com, 7 gün 24 saat çeviri siparişlerinizi almaktadır ve yine aynı şekilde hızlı çeviri hizmeti ile de en kısa sürede teslim etmektedir.