Bahar dizisi hangi hastanede çekiliyor? Bahar dizisinin çekildiği hastane nerede?

Show TV’nin sevilen dizisi Bahar ile ilgili merak edilenler araştırılıyor. Ekran hayatına yeni başlamasına rağmen son dönemin en çok izlenen yapımları arasında yer almayı başaran Bahar dizisiyle ilgili merak edilen çok sayıda detay var.

Bahar dizisi hangi hastanede çekiliyor? Bahar dizisinin çekildiği hastane nerede?

Başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak’ın yer aldığı Bahar dizisi yayınlandığı ilk günden bu yana adından sıkça söz ettiriyor. Her bölümü ayrı bir olay olan Bahar dizisinin replikleri ve konusu gündemden düşmüyor. Diziyle ilgili en çok merak edilenlerden biri de çoğu sahnesinin geçtiği hastane. Hastane sahnelerinin gerçekte hangi hastanede çekildiği merak ediliyor. Peki, Bahar dizisi hangi hastanede çekiliyor? Bahar dizisinin çekildiği hastane nerede? Bahar dizisinin çekildiği hastanenin adı ne? Peran Vakıf Hastanesi nerede? İşte merak edilen tüm detaylar…

BAHAR DİZİSİ HANGİ HASTANEDE ÇEKİLİYOR?

Yeni dizi Bahar’ın her bölümü sosyal medyanın gündemine oturmaya devam ediyor. Show TV ekranlarının yeni dizisi Bahar’ın bu haftaki bölümü de yine büyük bir heyecanla takip edildi. Salı akşamlarının yeni gözdesi haline gelen ve kısa sürede çok sevilen dizinin çekildiği hastanenin konumu ve ismi merak konusu oldu. Dizinin sahnelerinin büyük bir bölümünün geçtiği o hastanenin ismi ve nerede olduğu merak ediliyor. Dizinin çoğu sahnesinde ‘Peran Vakıf Hastanesi’ adında bir hastane geçiyor ancak gerçekte böyle bir hastane yok. Bu isim sadece dizi için kullanılıyor. Bahar dizisinin sahnelerinin yer aldığı ve dizide dış mekan görüntülerinin kullanıldığı hastanenin ise Pendik’te özel bir hastane olduğu belirtiliyor.

bahar-dizisi-hangi-hastanede-cekiliyor-bahar-dizisinin-cekildigi-hastane-nerede.jpg

BAHAR DİZİSİ OYUNCU KADROSU

- Demet Evgar

- Buğra Gülsoy

- Mehmet Yılmaz Ak

- Ecem Özkaya

- Füsun Demirel

- Hatice Aslan

- Nil Sude Albayrak

- Elit Andaç Çam

- Demirhan Demircioğlu

- Alisa Sezen Sever

- Sena Kalıp