Cenk Eren yüz gerdirme ameliyatı oldu

Başarılı şarkıcı Cenk Eren, estetikli erkekler kervanına katılarak yüz gerdirme operasyonu geçirdi. Son haliyle adeta tanınmaz hale gelen Cenk Eren'in değişimi görenleri şaşkına çevirdi.

Cenk Eren yüz gerdirme ameliyatı oldu

Şarkıları ve yorumuyla yıllara damgasını vuran 58 yaşındaki başarılı şarkıcı Cenk Eren, estetik operasyon geçirdi.

cenk-eren-yuz-gerdirme-ameliyati-oldu.jpg

SANATÇI DOSTLARI DESTEK VERDİ

Günlerdir ortalıkla görünmeyen ve nadir şekilde paylaşımlar yapan Cenk Eren, sosyal medya hesabından fotoğrafını paylaşarak yüz gerdirme ameliyatı olduğunu hayranlarına duyurdu. Şarkıcının “Nerelerdesin diye sorup duruyordunuz” notuyla yayınladığı fotoğraftaki son halini gören sosyal medya kullanıcıları “Bu kim?” ve “Eski haliniz daha güzel” şeklinde yorumları yaparken ünlü isimlerden de destek yorumları gecikmedi. Safiye Soyman, Tuvana Türkay, Işın Karaca, Pınar Altuğ Atacan ve Nilgün Belgün'den beğeni ve tam not aldı.

cenk-eren-yuz-gerdirme-ameliyati-oldu-001.jpg

CENK EREN HAKKINDA
Asıl adı Yüksel Venedik olan Cenk Eren, 1966 yılında Ankara'da hayata gözlerini açmıştır. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimlerini Ankara'da tamamlamıştır. Liseden mezun olduktan sonra Kültür Bakanlığı Devlet Halk Dansları Topluluğu’nda 1 sene dansçı olarak görev yapmıştır. Sahne hayatına başlamadan evvel en yakın arkadaşı Murathan Mungan kendisine Cenk Eren adını koymuştur. Müzik hayatına ilk kez yine Ankra'da çeşitli gece klüplerinde sahne alarak başlamıştır. 1985 yılında “Ankara Radyosu Çok sesli Gençlik Korosu”nda korist olarak görev almaya başlamıştır. Sahne çalışmaları ağır basınca Ankara Radyosu'ndan istifa edip, gece klübü çalışmalarına devam etmiştir.