Demet Evgar’ın Cerrah repliği doğaçlama çıktı

Bahar dizisine damga vuran ve izleyiciyi kırıp geçiren “Ne oldu cerrahım” repliğinin başrol oyuncusu olan Demet Evgar tarafından doğaçlama olduğu gün yüzüne çıktı.

Demet Evgar’ın Cerrah repliği doğaçlama çıktı

Kamera arkası görüntülerinde Demet Evgar'ın kelimeyi ağızdan kaçırdığı objektiflre yansıdı. Başrollerinde Demet Evgar, Ecem Özkaya, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın yer aldığı Bahar dizisi, konusu ve eğlendiren sahneleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Dizide geçen “Ne oldu cerrahım” repliğinin kamera arkası görüntüleri gün yüzüne çıktı.

demet-evgarin-cerrah-repligi-dogaclama-cikti.jpg

“AĞZIMDAN KAÇTI”

Son bölümünde eşi Timur'a sinirlenen Bahar'ın doktor ve hastanın yanında “Ne oldu cerrahım” demesi herkesi adeta kırdı geçirdi. Dizideki sahnenin Demet Evgar tarafından doğaçlama şekilde yaptığı öğrenildi. Gündem olan sahnenin sonrasında dizinin kamera arkası görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı. Sahnede Demet Evgar'ın sözünden ötürü herkes kahkaha atarken oyuncu da “Ay ağzımdan kaçtı” ifadelerini kullanıyor.

demet-evgarin-cerrah-repligi-dogaclama-cikti-001.jpg

DEMET EVGAR HAKKINDA

Demet Evgar, 19 Mayıs 1980 tarihinde, Manisa’da dünyaya gelmiştir. Manisa’da bulunan Afsem Tiyatrosu’nda, henüz 17 yaşındayken oyunculuğa başlayan Demet Evgar, burada Ray Cooney’nin Kaç Baba Kaçoyununda yer almıştır. Sahnenin büyüsüne kapılarak İstanbul’a gelen başarılı oyuncu, burada İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden 2003 yılında mezun olmuştur. Yiğit adında bir erkek kardeşi vardır. Konservatuar’da okuduğu senelerde arkadaşlarıyla beraber kurduğu Tiyatro Kılçıkadlı amatör tiyatroda yazarlık ve oyunculuk yapan Demet Evgar, daha sonra da tiyatrodan kopmayarak Kenter Tiyatrosu’nun oyuncuları arasına girmiştir.