Diyanet’in suç duyurusunda bulunduğu Volkan Konak’tan ilk açıklama

Diyanet İşleri Başkanlığı, yaptığı paylaşımdan dolayı ünlü şarkıcı Volkan Konak hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Hakkında suç duyurusunda bulunulan Volkan Konak’tan ilk açıklama geldi.

Diyanet’in suç duyurusunda bulunduğu Volkan Konak’tan ilk açıklama

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım sebebiyle hakkında suç duyurusunda bulunulan ünlü sanatçı Volkan Konak dünden beri gündemin ilk sıralarında yer alıyor. Diyanet İşleri Başkanlığı ünlü sanatçının sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım sebebiyle Konak hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Volkan Konak’ın ne dediği ve olayın detayları araştırılırken ünlü sanatçıdan hakkındaki suç duyurusu ile ilgili ilk açıklama geldi.

YAPTIĞI PAYLAŞIM TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Ünlü şarkıcı Volkan Konak’ın sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım tepki çekmişti. Konak, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş ve kuruma yönelik açıklaması nedeniyle tepki toplarken Diyanet İşleri Başkanlığı da bu paylaşım sebebiyle Volkan Konak hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Volkan Konak’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım;

diyanet-in-suc-duyurusunda-bulundugu-volkan-konak-tan-ilk-aciklama.jpg

VOLKAN KONAK’TAN İLK AÇIKLAMA

Yaptığı paylaşım sebebiyle hakkında suç duyurusunda bulunulan Volkan Konak’tan konuyla ilgili ilk açıklama geldi. Yine sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama yapan ünlü şarkıcı, ‘Herkes haddini bilecek. Benim ülkem kimsenin cüzdanına veya makam arabasının bagajına sığmayacak kadar büyük ve kıymetlidir. Dürüst, onurlu, cesur ve uygar insanlara selam olsun.’ ifadelerine yer verdi.

diyanet-in-suc-duyurusunda-bulundugu-volkan-konak-tan-ilk-aciklama-001.jpg