Dünyaca ünlü şarkıcının konserinde ilginç anlar

Kanye West'in konserinde trans bir kadınla erkeklerin arasında kavga çıktı. Trans kadının yumruklar savurduğu kavgada, çevredekiler tarafından telefonla kayda alındı.

Dünyaca ünlü şarkıcının konserinde ilginç anlar

Son zamanlarda eşi ve kendisinin kıyafet tarzıyla gündemden düşmeyen Kanye West'in son konseri olaylı geçti. Konser esnasında seyirciler arasında kavga çıktı.

dunyaca-unlu-sarkicinin-konserinde-ilginc-anlar.jpg

YUMRUKLAR HAVADA UÇUŞTU

California'da organize edilen uluslararası hip-hop müzik festivali Rolling Loud'da Kanye West’in performansı sırasında trans kadın ile birkaç erkek arasında çıkan kavgada ortalık bir anda karıştı. Üstüne gelen kişilere yumruklar atan trans bireyin o anları da çevredekiler tarafından saniye saniye kayda alındı. Kavgayı durdurmak için araya girmeye çalışan kişilerin ortalığın sakinleşmesiyle bir anda dans etmeye başlaması da herkeste şaşkınlık yarattı. Kanye West'in geçen ay piyasaya sürülen “Vultures 1” adlı albümü Billboard 200 listesinin zirvesine çıkmıştı ve iki hafta boyunca liste başında kalmayı başarmıştı. Kanye West'in müzik festivalindeki performansı beklentileri çok fazla karşılayamadı. Kanye West sahneye Ty Dolla Sign, Quavo ve kızı North ile çıktıysa da, bazı hayranlar bundan çok fazla etkilenmedi. Kanye'nin neredeyse duyulmayan sahnesi yaklaşık bir saat sürdü ve hayal kırıklığı yaratan performansı sona erdikten sonra bir DJ yarım saat boyunca Ye'nin eski hitlerini çalmaya devam etti.

dunyaca-unlu-sarkicinin-konserinde-ilginc-anlar-001.jpg

KANYE WEST HAKKINDA
Kanye West, tam adıyla Kanye Omari West, 8 Haziran 1977 tarihinde Atlanta, Georgia'da hayata gözlerini açmıştır. Üniversite eğitimini Chicago Üniversitesi'nde grafik tasarım alanında almıştır. Kanye West, müzik kariyerine prodüktör olarak başlamış ve daha sonra solo rap kariyerine yönelmeye karar vermiştir. Kanye West, ilk olarak 2004 yılında çıkardığı “The College Dropout” adlı stüdyo albümü ile büyük bir çıkış yakalamıştır.