Gonca Vuslateri bebeğini dünyaya getirdi!

Geçtiğimiz haftalarda nikah masasına oturan sevilen oyuncu Gonca Vuslateri, ilk bebeğini kucağına alarak ilk kez anne olmanın heyecanını yaşadı.

Gonca Vuslateri bebeğini dünyaya getirdi!

Oyuncu kızına Asya adını verdi. Rol aldığı dizilerdeki başarısıyla adından sık sık söz ettiren Gonca Vuslateri, mart ayında uzun süredir sır gibi sakladığı sevgilisi Levent ile dünyaevine girmişti. Bebek heyecanı yaşayan çift, geçtiğimiz gün kızlarına kavuştu.

gonca-vuslateri-bebegini-dunyaya-getirdi.jpg

“HOŞ GELDİN ASYA BEBEK”

İstanbul'daki özel bir hastanede sezaryen doğum yapan Gonca Vuslateri, kızına Asya adını koydu. Vuslateri'nin hastanede ziyaret eden oyuncu Başak Sayan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Asya bebek hoş geldin… Ne çok bekledik seni" notunu yazdı. Mart ayında Beşiktaş Evlendirme Dairesi'nde Levent Bey ile dünyaevine giren Gonca Vuslateri, yaşadığı duyguları şu şekilde ifade etmişti: "Evet. Memlekette büyük bir sorundu bu biliyorsunuz. Herkes için değil elbet. Onlar tüm süreci benimle yaşayan canım ciğerlerim. Dostu, düşmanı gördüğümüz çok şükür bir kıymetli sürecin daha sonuna geldik. Başka gündemi olamayan herkes için biraz yaralara su serptiyse ne mutlu. En çok kadınların, sakın karıştırılmasın 'kadınların' linç yağmuruna tuttuğu şu merama şifa olabildiysem ne mutlu."

gonca-vuslateri-bebegini-dunyaya-getirdi-001.jpg

GONCA VUSLATERİ HAKKINDA
Gonca Vuslateri, 2 Eylül 1986 tarihinde Bursa'da hayata gözlerini açmıştır. Babası Astsubay olan Vuslateri, 8 yıl boyunca Adana'da lojmanda yaşamıştır. 1994 yılında babası emekli olduktan sonra ailesi ile birlikte Bursa'ya geri yerleşmiştir. 1998'da annesi ve babası boşanan oyuncu bunun üzerine annesi ve ablası ile birlikte İstanbul'da yaşamaya başlamıştır. İlkokul yıllarından itibaren oyunculuk eğitimi alan Gonca Vuslateri, liseden mezun olduktan sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'nü tamamlamıştır.