Bahar dizisine taze kan! Ünlü oyuncu kadroya dahil oluyor

Merakla ve büyük bir ilgiyle takip edilen "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" dizisinin oyuncu kadrosuna ünlü oyuncu Yasemin Kay Allen katılmaya hazırlanıyor.

Bahar dizisine taze kan! Ünlü oyuncu kadroya dahil oluyor

Fenomen diziye 12. bölümden itibaren dâhil olacak Yasemin Allen, 'Dora Ersoy' karakterine hayat vermek için hazırlık yapıyor. "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" dizisi Show TV’nin ibüyük bir merakla izlenen dizilerinin başında yerini almış durumda. Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği dizi konuk oyuncularıyla da dikkat çekmeye devam ediyor.

bahar-dizisine-taze-kan-unlu-oyuncu-kadroya-dahil-oluyor.jpeg

DİZİYE 12. BÖLÜMLE KATILACAK
Ünlü oyuncu Yasemin Kay Allen, diziye 12. bölümden itibaren dâhil olması planlanıyor. Yasemin Allen; özgür ruhlu ve aynı zamanda iş dünyasında cesur adımlarıyla bilinen 'Dora Ersoy' karakterine hayat vermeye hazırlanıyor. Neslihan Yeşilyurt’un yönetmen koltuğunda yer aldığı, senaryosunu Ayça Üzüm’ün kaleme aldığı, MF Yapım imzalı dizinin kadrosunda; Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Alisa Sezen Sever, Hasan Şahintürk, Sena Mia Kalıp, Uygar Özçelik ve Hatice Aslan gibi başarılı isimler yer almaktadır.

bahar-dizisine-taze-kan-unlu-oyuncu-kadroya-dahil-oluyor-001.jpeg

YASEMİN KAY ALLEN KİMDİR?
Yasemin Kay Allen, 10 Temmuz 1989'da, İngiliz Dudley Allen ile İngiliz-Türk vatandaşı oyuncu ve şarkıcı Suna Yıldızoğlu'nun kızı olarak Londra'da hayata gözlerini açmıştır. Kaan adında bir erkek kardeşi bulunmaktadır. Üç aylıkken ailesiyle birlikte Türkiye'ye gelmiştir. İlköğrenimini burada tamamladıktan sonra 11 yaşında annesiyle birlikte Avustralya'ya yerleşmiştir.