Hasan Can Kaya’dan seyircisinin aşk hayatı sorusuna dikkat çeken yanıt

Hasan Can Kaya her hafta Exxen'de yayınlanan Konuşanlar programıyla izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Başarılı komedyen yaptığı paylaşımlarla sık sık magazin gündeminde yerini alıyor.

Hasan Can Kaya’dan seyircisinin aşk hayatı sorusuna dikkat çeken yanıt

Kaya, bu defa aşk hayatıyla ilgili sorulan soruya verdiği yanıtla gündemde bomba etkisi yarattı.

hasan-can-kayada-seyircisinin-ask-hayati-sorusuna-dikkat-ceken-yanit.jpg

BEN DE ONUN HAYRANI OLURUM
Konuşanlar programıyla ün kazanan ve geniş bir hayran kitlesine sahip olan Hasan Can Kaya hem programındaki tepkileriyle hem de özel hayatıyla gündem olmaya devam ediyor. Ünlü komedyen paylaşımlarıyla da sıkça konuşuluyor. Hasan Can Kaya, bu defa aşk hayatıyla ilgili sorulan soruya verdiği yanıtla gündem oldu. Snobmagazin'in bir haberine göre, Hasan Can Kaya'ya “Hayranınızla birlikte olur musunuz?” sorusu yönlendirildi. Komedyen soruya “Aşık olmak birine hayranlığı da içerir. Karşılıklı bir etkileşim varsa birbirinize hayransınızdır zaten. Hayranımla birlikte olurum. Ben de onun hayranı olurum” ifadeleriyle yanıt verdi.

hasan-can-kayada-seyircisinin-ask-hayati-sorusuna-dikkat-ceken-yanit-001.jpg

HASAN CAN KAYA HAKKINDA
16 Aralık 1989’de dünyaya gelen Hasan Can Kaya İstanbul Güngören’de doğmuştur. Aslen Malatayalı olan Kaya, uzun seneler komedi programlarında yazarlık yaparken kendi hazırladığı formatları da farklı platformlarda sergilemiştir. Geçtiğimiz dönemlerde BKM’de de işler yapan Kaya, formatı kendisine ait olan Konuşanlar programı ile Youtube’da kısa sürede popülerlik elde etmiştir. Dönem dönem ünlü isimleri de programda konuk eden Kaya, programını 1 Ocak 2021 itibariyle Exxen platformuna taşımıştır.