İllüzyonist Aref Ghafouri’nin son halini görenler şaşkın

Yetenek Sizsiniz yarışması sayesinde ün kazana sihirbaz Aref Ghafouri son haliyle görenleri şaşkına çevirdi.

İllüzyonist Aref Ghafouri’nin son halini görenler şaşkın

Oldukça değişen eski yarışmacının son hali sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu. 2011 yılında katıldığı Yetenek Sizsiniz Türkiye programıyla milyonlarca kişi tarafından tanınır hale gelen ünlü illüzyonist Aref Ghafouri sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine toplamayı başardı.

illuzyonist-aref-ghafourinin-son-halini-gorenler-saskin.jpg

TAKİPÇİLERİNDEN YORUM YAĞDI
Gösterileriyle hafızalara kazınan Aref Ghafouri, sosyal medya hesabını aktif şekilde kullanmaya devam ediyor. Hayatına dair pozları, takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen ünlü Ghafouri'nin son hali şaşkına çevirdi. Acun Ilıcalı'nın programı sayesinde ün kazanan Aref Ghafouri'nin hayvanlarla verdiği pozları görenler "Evrim geçirmiş", "Vay be temiz yüzlü adam ne olmuş", "Adam bambaşka biri olmuş" şeklinde yorumlar yaptı. Geçtiğimiz aylarda Borsa İstanbul illüzyonist Aref Ghafouri ve Eren Çayır isimli kişiler hakkında yatırımcı bazında tedbir uygulama kararı almıştı.

illuzyonist-aref-ghafourinin-son-halini-gorenler-saskin-001.jpg

AREF GHAFOURİ KİMDİR?
Aref Ghafouri, 18 Aralık 1989 tarihinde İran’nın Urmiye şehrinde hayata gözlerini açmıştır. İranlıdır ama aslı Azeridir, AzerbaycanTürk’üdür. Çocukluktan itibaren hep farklı olmayı ve farklı şeyler yapmayı seven bir insan olmuştur. Hayatı olduğu gibi değil, hayal gücünde istediği şekilde yaşayan Aref, 7 yaşından itibaren değişik hayaller ve olağan dışılıklar ile hayatını şekillendirmeyi seçmiştir. 11 yaşına geldiğinde, hayal ettiklerini gerçeğe dönüştürme üzerine deneyimler yaşamaya başlamış ve kendini mentalizm’in sınırsız dünyasına taşımayı başarmıştır.