Ceyda Düvenci ped tavsiyesiyle erkeklere seslendi

Ünlü oyuncu ve sunucu Ceyda Düvenci konuk olduğu programdaki ‘ped’ tavsiyesiyle gündemde. Erkeklere çağrıda bulunan ve tavsiye veren Düvenci’nin açıklamaları sosyal medyayı ikiye böldü.

Ceyda Düvenci ped tavsiyesiyle erkeklere seslendi

Pınar Sabancı’nın YouTube programına konuk olan ünlü oyuncu ve sunucu Ceyda Düvenci, programdaki açıklamalarıyla gündemde. Programda kadınların yaşadığı regl dönemi hakkında yorum yapan Düvenci, hem yorumu hem de verdiği tavsiye ile sosyal medyanın gündemine otururken sosyal medya kullanıcılarını da ikiye böldü. Bazı sosyal medya kullanıcılarının Ceyda Düvenci ile aynı fikirde olduğu görülürken bazıları ise ünlü oyuncuya katılmadıklarını söyledi.

‘HER KADIN REGL OLUYOR’

Konuk olduğu programda yaptığı açıklamalarla kısa sürede gündeme yerleşen Ceyda Düvenci, kadınların regl dönemi ile ilgili yorumlarını dile getirdi. Ezber bozmayı ve bütün hayallerinin peşinden gitmeyi sevdiğini söyleyen ünlü oyuncu Düvenci, regl konusunda yorum yaptı ve ‘Mesela regl olmak. Ben regl oldum. Ben kadınım regl oluyorum. Bunu söylediğimde ya da işte kızım regl oldu dediğimde kıyamet kopuyor. E her kadın regl oluyor. Ben niye bunu söyleyemiyorum. Niye bir kadın hasta oldu şimdi hasta ne? Yani anatomik olarak bun8un bir karşılığı varsa ben bunu söylediğimde bu kadar tepki alıyorsam ben kendimi iyi hissediyorum.’ dedi.

ceyda-duvenci-ped-tavsiyesiyle-erkeklere-seslendi.jpg

ERKEKLERE TAVSİYE VERDİ

Sözlerinin devamında erkeklere de bir tavsiyesi olan Ceyda Düvenci, ‘Sohbete gittiğimde işte firmalar çağırdığında biz erkekler kadınlar için ne yapalım? Şirket çalışanı mısın? Evet. Şirketinde kadın çalışan arkadaşın var mı? Var. Çekmecene ped koy diyorum mesela. Çekmecende ped bulundur bir erkek olarak. Çünkü bazen istemediğimiz bir gün regl olduğumuzda kadın çalışan arkadaşın ya ped var mı diye sana sorabilsin. Sen çekmecenden çıkar ver. O zaman hayat değişecek ve ezber bozacak. Ama bana bunu konuşmak normal geliyor mesela.’ ifadelerini kullandı.