Devlet Bahçeli Özgür Özel yorumu ile şaşırttı! Hem övdü hem uyardı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den siyaset gündemine oturan açıklamalar geldi. Ankara Kızılcahamam’da basın mensuplarıyla bir araya gelen Bahçeli, CHP’nin yeni genel başkanı Özgür Özel’e övgü yağdırdı.

Devlet Bahçeli Özgür Özel yorumu ile şaşırttı! Hem övdü hem uyardı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile ilgili yorumlarıyla şaşırtan Bahçeli, Özel’i hem övdü hem de uyardı. Özel’e övgüler dizen MHP lideri, Özgür Özel’in hareketli, heyecanlı ve konuşkan bir insan olduğunu söyledi ve ‘CHP’ye yeni bir renk kattı’ dedi. Kısa sürede gündem olan bu yorumun ardından Özgür Özel’den nasıl bir yanıt geleceği merak konusu oldu. İşte Bahçeli’nin açıklamalarından detaylar…

CHP YORUMU

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den övgüyle bahsetti. Ankara Kızılcahamam’da gazetecilerle bir araya gelen MHP lideri Bahçeli, gündeme ilişkin sorulara yanıt verdi. Basın mensuplarından kendisine CHP ile ilgili yöneltilen bir soru üzerine konuşan Bahçeli, ‘Onlara göre birinci parti konumuna geldiler ama bize göre değil’ dedi.

devlet-bahceli-ozgur-ozel-yorumu-ile-sasirtti-hem-ovdu-hem-uyardi.jpg

BAHÇZELİ’DEN ÖZEL’E ÖVGÜ

CHP ile ilgili yorumuna devam eden ve CHP’nin yeni genel başkanı Özgür Özel’i Meclis’te yakından takip ettiğini söyleyen MHP lideri Devlet Bahçeli, Özel’in heyecanlı, hareketli ve konuşkan bir insan olduğunu söyledi ve ‘CHP’ye yeni bir renk kattı. Ama bu renk güneşin batışı sırasındaki yedi renge bürünürse tehlike ama güneşin renginde kalırsa yani köklü bir CHP olarak kalırsa faydalı olabilir diye düşünüyorum. Güneşin renklerini biliyorsunuz değil mi? Her renk var orada. Oraya dönüşmemesi lazım.' yorumunda bulundu.