Britney Spears sinir krizi geçirdi! İç çamaşırlarıyla…

Son dönemde yaptığı danslarla ve paylaşımlarla hayranlarında endişe yaratan dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears ünlü otelde gece yarısı öfkesine hakim olamayarak sinir krizi geçirdi.

Britney Spears sinir krizi geçirdi! İç çamaşırlarıyla…

Ortalığı birbirine katan şarkıcının o halleri büyük şaşkınlık yarattı. 42 yaşındaki ünlü şarkıcı Britney Spears yine adından söz ettirmeyi başardı. Son dönemde çıplak pozlarıyla çocuklarının da tepkisini çeken şarkıcı Los Angeles’ın ünlü oteli Chateau Marmont’da yaşanan olaylı geceyle magazin gündeminde yerini aldı.

britney-spears-sinir-krizi-gecirdi-ic-camasirlariyla.jpg

ZIPLARKEN AYAĞINI BURKTUĞUNU SÖYLEDİ
Ünlü şarkıcının kaldığı otelde sinir krizi geçirdiği ve ortalığı birbirine kattığı ileri sürüldü. Briteny Spears'ın otelde yeni erkek arkadaşı olduğu iddia edilen ve sonradan sabıkalı olduğu ortaya çıkan Paul Richard Soliz’le kavga ettiği öne sürüldü. Çıkan arbedenin sonrasında otele polis ve ambulans çağrıldı, ünlü şarkıcı yanında Soliz’le birlikte otelin kapısında, üzerinde iç çamaşırları ve üstüne sardığı battaniyeyle etrafına şaşkın bakışlar atarken objektiflere yansıdı. Bu görüntüler hayranlarına şarkıcının 2008'deki çöküşünü hatırlattı ve sevenlerini endişelendirdi. Burkulmuş ve epeyce şişmiş ayak bileğinin fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlayan Britney Spears sinir krizi geçirdiği iddialarını yalanladı. Otel odasında zıplarken düşüp ayağını burktuğunu ileri süren ünlü şarkıcı sağlık ekiplerinin odasına yasal olmayan bir şekilde daldığını dile getirdi.

britney-spears-sinir-krizi-gecirdi-ic-camasirlariyla-001.jpg

BRİTNEY SPEARS HAKKINDA
Spears, 2 Aralık 1981 tarihinde Amerika'nın Mississippi eyaletinde hayata gözlerini açmıştır. Babası Jamie Spears, Annesi Lynn Spears’dır. Müziğe olan düşkünlüğü sebebiyle genç yaştan bir çocuk dans grubuna girmiştir ve ardından Disney'in çocuk programlarından birinde görev almıştır.