İnsanlar ölü bedenlerle yaşıyor!

Mert Öztürk sosyal medya için ürettiği içeriklerle ün kazandı. Tehlikeli yerleri ziyaret eden ünlü Youtuber Mert Öztürk'ün son durağı Endonezya oldu.

İnsanlar ölü bedenlerle yaşıyor!

Mert Öztürk, Baliagaların yaşadığı köyde ölüleri için yapmış oldukları ilginç ritüelleri videosunda izleyicilerine aktardı. Mert Öztürk, sosyal medyada sık sık yaptığı içeriklerle gündem olmaya devam ediyor.

insanlar-olu-bedenlerle-yasiyor.jpg

ÖLEN İNSANLARIN YENİDEN CANLANACAĞINA İNANILIYOR
Ülke ülke gezen ünlü Youtuber Mert Öztürk gittiği yerlerden çekim yaparak izleyicilerine aktarıyor. Öztürk, genelde gidilmesi ve girilmesi yasak olan yerlere giderek dikkat çekiyor. Ünlü ismin son durağı ise Endonezya oldu. Mert Öztürk, Bali Adasının kuzeyinde Batur Gölü'ne kıyısı bulunan Bali'nin ilk yerel halkı ve kabilesi olan Baliagaların yaşadığı köyde çekim yapma fırsatı yakaladı. Ünlü fenomen Baliagaların yaşadığı köyde ölüleri için yapmış oldukları ilginç ritüelleri hem anlattı, hem de izleyicilerine gösterdi. Mert Öztürk, köyde yaşayan halkla ilgili şu ifadeleri kullandı: “Bambuyla köydeki ölüleri taşıyorlar. Burayı biraz kalabalık ve pis bulabilirsiniz ama bu eşyalar çöp değil. Ölen insanların son zamanlarında en değerli eşyaları buralara atılıyor. Ölen insanların burada yeniden canlanacağı düşünülüyor. Bedenin hiç bir önemi yok beden sadece kıyafet gibi düşünebilirsiniz. Beden çürümeye bırakılıyor” dedi.

insanlar-olu-bedenlerle-yasiyor-001.jpg

Görüntülerde yan yana konulmuş kafatasları görenlerin ağzını açık bıraktı. Ünlü Youtuber, “Bunları gösterebiliyormuyuz bilmem ama burada açık açık kafatasları bulunuyor” ifadelerini kullandı. Gördükleri manzara ünlü Youtuber'ı şaşkına çevirmeye yetti. Şaşkınlığını ifade eden Mert Öztürk “Şunlara baksana et kemikten ayrılmamış resmen” şeklinde konuştu.