Mehmet Ali Erbil; Hırsız damat istemem

Mehmet Ali Erbil, kızı Yasmin Erbil ile aşk yaşayan Poyraz'ın Survivor'da bir kişinin evine girerek hırsızlık yapmasına kayıtsız kalamadı.

Mehmet Ali Erbil; Hırsız damat istemem

Poyraz'ın yaptığı durumu yakıştıramadığını dile getiren Mehmet Ali Erbil, “Hırsız damat istemem” ifadelerini kullandı. Survivor All Star'da ter döken Poyraz, geçtiğimiz günlerde Dominikli bir ailenin evine girerek hırsızlık yapmıştı. Karakolluk olmaktan Acun Ilıcalı sayesinde kurtulan Poyraz'ın yaptığına sevgilisi Yasmin Erbil'in babası Mehmet Ali Erbil'den tepki geldi.

mehmet-ali-erbil-hirsiz-damat-istemem-001.jpg

KIZIMIN İLİŞKİSİNE SAYGI DUYUYORUM

Bir toplantı sırasında Muhabir Online'a konuşan Mehmet Ali Erbil, Poyraz'ın hırsızlık yapmasıyla ilgili “Survivor'ı seyretmiyorum, magazinden takip ediyorum. Poyraz'dan bir eve girip hırsızlık yapmasını hiç beklemezdim. Hırsız bir damat istemem. Kendisi önce Robert Koleji sonra Boğaziçi Üniversitesi'nde okumuş. Bir yarışma insanı nelere dönüştürüyor. O bence bir kurguydu. Ben inanmıyorum. Poyraz'la tanışmadığım için olumlu ya da olumsuz bir duygum yok. Kızımın ilişkisine saygı duyuyorum” şeklinde ifadeler kullandı.

mehmet-ali-erbil-hirsiz-damat-istemem.jpg

YİĞİT POYRAZ KİMDİR?

Poyraz, 26 Aralık 1994 tarihiden İzmir'de dünyaya gelmiştir. Bodrum’da büyüyen Poyraz, 2009 yılında Robert Kolej’ini yatılı olarak kazanarak İstanbul’a yerleşmiştir. 2015 yılında Boğaziçi Üniversitesi işletme bölümüne girmiştir. 1 yıl Sydney Üniversitesi’nde exchange programı ile eğitim görmüştür. Daha sonra 8 yaşından beri basketbol oynayan Poyraz, 2 yıldır halalarıyla birlikte İtalyan ve Amerikan markalar ağırlıklı olmak üzere tekstil mümessilliği yapmıştır.