Mustafa Sandal; Yazıktır, günahtır

31 Mart Yerel seçimlerine günler kaldı. Tüm siyasi partiler çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor.

Mustafa Sandal; Yazıktır, günahtır

Durum böyle olunca da her yer pankart, bayrak ve posterlerle donatılmış durumda. Şarkıcı Mustafa Sandal da her yere afiş ve pankart asılmasına daha fazla tepkisiz kalamadı. Tüm Türkiye'nin gündeminde 31 Mart 2024'te yapılacak olan yerel seçimler bulunmakta. Başta büyük şehirler olmak üzere tüm illerde çıkarılan adaylar hakkındaki gelişmeler yakından takip edilmeye devam ediliyor.

mustafa-sandal-yaziktir-gunahtir.jpg

ÜLKENİN KAYNAKLARINI BÖYLE HEBA ETMEYELİM
Seçim sürecinde neredeyse her sokakta siyasi partilere ve muhtar adaylarına ait pankartlar, afişler ve bayraklar bulunmakta. Seçim döneminin olmazsa olmazı haline gelen basılı ilanlar ve caddeleri hatta binaları boydan boya kaplayan bayrakları eleştiren isimlerden biri de Mustafa Sandal bu duruma daha fazla sessiz kalamadı. Ünlü şarkıcı “Lütfen, biraz daha uygar olalım. Ülkenin kaynaklarını böyle heba etmek... Vallahi yazıktır, günahtır!” diyerek veryansın etti. Sandal sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Her yer aday fotoğraflarıyla dolu olduğunda ne oluyor? Dışarıdan gelenler, medeni ülkelerden gelen vatandaşlar, bu pankartları gördüklerinde ne düşünecekler?” ifadelerini kullandı.

mustafa-sandal-yaziktir-gunahtir-001.jpg

MUSTAFA SANDAL HAKKINDA

Mustafa Sandal 11 Ocak 1970, İstanbul’da dünyaya gelmiştir, Türk şarkıcı-şarkı yazarıdır. 90'lı yılların başlarında çok sayıda şarkıcıya verdiği bestelerle müzik piyasasında önemli bir tanınırlığa ulaşan sanatçı 1994 yılında yayınladığı ilk stüdyo albümü Suç Bende ile önemli bir ticari başarı yakalayarak tüm Türkiye'de tanınan bir sanatçı haline gelmeyi başarmıştır. İlk albümünün sonrasında 1996 yılında Gölgede Aynı isimli albümüyle pek çok ödül kazanmıştır.