Şarkıcı Simge’nin kaldığı villanın gecelik fiyatı dudak uçuklattı

Simge Sağın 10 gün boyunca her şeyden uzak tatil yapmak için yurt dışına seyahat etti.

Şarkıcı Simge’nin kaldığı villanın gecelik fiyatı dudak uçuklattı

Son dönemde ses getiren şarkılarıyla adından sık sık söz ettiren Simge kesenin ağzını da açmış görünüyor. Son dönemde adından sıkça söz ettiren şarkıcı Simge Sağın tatil için Mauritius'a uçtu. Uçaktan iner inmez kendini denize bırakan Simge, ten rengi ve sırt dekolteli mayosuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

sarkici-simgenin-kaldigi-villanin-gecelik-fiyati-dudak-ucuklatti.jpeg

GECELİĞİ 12 BİN TL
Sosyal medya hesabından video yayınlayan şarkıcı Simge, maymun ve palmiye ağacı notunu yazmayı da ihmal etmedi. Simge tatil için kesenin ağzını da açtı. 10 gün boyunca her şeyden uzak tatil yapmayı planlayan Simge ve dostlarının geceliği 12 bin liraya tuttuğu villa üç odadan oluşuyor. Kendi özel havuzu bulunuyor ve denize çok yakın konumda yer alıyor.

sarkici-simgenin-kaldigi-villanin-gecelik-fiyati-dudak-ucuklatti.jpg

SİMGE SAĞIN KİMDİR?
Simge Sağın, 8 Ağustos 1981'de Kurtuluş, Şişli'de Arnavut bir anne ile Amasyalı bir babanın ikinci çocuğu olarak hayata gözlerini açmıştır. Doğumundan sonra annesi Neriman iş hayatına son vererek ev hayatına odaklanmıştır, kensidinden sonra bir kardeşi daha olunca bu kez de müzisyen olan ve orkestralarda çalışan babası müzisyenliği bırakarak başka bir iş bulmuştur. Başarılı bir lise hayatı olmayan ve lisenin ilk yılında sınıf tekrar eden Simge, öğrencilik hayatını “İğrenç, kötü ve kopyacıydım. Bacağıma ve kalemlere kopya yapardım. Lise birde dokuz zayıfla kalmıştım. Matematik, fizik ve kimyam çok kötüydü. Edebiyatım iyiydi” sözleriyle ifade etmiştir. Liseyi bitirdikten sonra müzik eğitimi almak isteyince babasının teşvikiyle İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı'na kaydoldu ve buradaki Ses Eğitimi bölümüne başlamıştır.