Sinem Kobal’dan Ömer dizisinin setine sürpriz ziyaret

2016 senesinde Kenan İmirzalıoğlu ile nikah masasına oturan ve vaktini kızları Lalin ile Leyla'ya ayırarak oyunculuktan bir süre uzaklaşan Sinem Kobal'ın Ömer setinden yaptığı paylaşım hayranlarını heyecanlandırdı.

Sinem Kobal’dan Ömer dizisinin setine sürpriz ziyaret

Evlendikten sonra hiçbir dizi ve filmde rol almayan güzel oyuncu, 3 yaşındaki kızıyla Star TV ekranlarında yayınlanan Ömer dizisinin setine sürpriz bir ziyarette bulundu.

sinem-kobaldan-omer-dizisinin-setine-surpriz-ziyaret.jpg

“DAYIYA ZİYARET”
Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı'nın set misafiri olan Sinem Kobal, o anları da “Dayıyı ziyaret” notuyla sosyal medya hesabından paylaştı. Ekrana dönüp dönmeyeceği ise merak konusu olan Sinem Kobal, aynı zamanda Ömer dizisinin yönetmeni Cem Karcı ile de çok yakın arkadaşlar.

sinem-kobaldan-omer-dizisinin-setine-surpriz-ziyaret-001.jpg

SİNEM KOBAL HAKKINDA

Oyuncu Sinem Kobal, 14 Ağustos 1987 tarihinde İstanbul’da hayata gözlerini açmıştır. Ailesi Rize, Hemşinli olan Sinem Kobal'ın babası inşaat mühendisi, annesi ise ev hanımı. Oyuncu olarak ün kazanan Sinem Kobal'ın sanat hayatı dansla başlamıştır. Henüz dört yaşında Yıldız Alper bale okulunda başladığı bale eğitimine sekiz yıl devam ettiren Sinem Kobal Royal Akadem mezun olmuştur. Lise eğitimini İSTEK Vakfı Özel Acıbadem Lisesi'nde tamamlayan Sinem Kobal, ortaokulda öğrenci iken, voleybol takımıyla ikincilik ve step birinciliği kazandı. Oyunculuk kariyerine Dormen Tiyatrosunda aldığı eğitimle başlayan Sinem Kobal henüz 13 yaşındayken ilk kez “Dadı” adlı televizyon dizisinde rol almaya başladı. Daha sonra bir sezon da Uygur Tiyatrosu'nda görev almıştır.