Survivor All Star'da beklenmeyen veda! Gözyaşlarına boğuldu

Survivor All Star'ın geçtiğimiz akşam yayınlanan bölümünde Yaman, Özgür, Yunus Emre ve Batuhan arasında eleme heyecanı doruklarda yaşandı.

Survivor All Star'da beklenmeyen veda! Gözyaşlarına boğuldu

Düellonun sonunda Survivor hayallerine veda eden Yaman, gözyaşları içinde konuşmasını yaptı. TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star'ın geçtiğimiz akşam yayınlanan bölümünde Yaman, Özgür, Yunus Emre ve Batuhan arasında eleme düellosu gerçekleştirildi.

survivor-all-starda-beklenmeyen-veda-gozyaslarina-boguldu.jpg

ELENEN İSİM YAMAN OLDU

Düelloda ilk olarak Yunus Emre ve Yaman arasında yarış oldu. Oyunun sonunda potadan kurtulan isim Yunus Emre oldu. İkinci düello ise Özgür ve Batuhan arasında gerçekleşti. Özgür'ün elemeden kurtulmasıyla Batuhan ve Yaman arasında final düellosu yapıldı. Gecenin sonunda hayallerine veda etmek zorunda kalan isim Yaman oldu.

survivor-all-starda-beklenmeyen-veda-gozyaslarina-boguldu-001.jpg

“HAYATIMIN EN GÜZEL GÜNLERİNİ BURADA YAŞADIM”

Elendikten sonra gözyaşlarını tututamayan Yaman, "Ben sizi izleyerek büyüdüm, hayalim Survivor'a gelmekti" ifadelerini kullanarak Atakan ve Hilmi Cem'e sarıldı. Herkesle vedalaşan Yaman, "Ben gidiyorum şimdi vallahi. Çok alışmıştım. Vallahi çok alışmıştım. Bana aile gibi oldunuz. Hayatımın en güzel günlerini burada yaşadım. Yıllardır Survivor'ı izliyorum, burada da izlediğim büyük insanlar var. Hepsi çok iyi, bu isimleri hayal ederek buraya geldim ben. Survivor olmadan All Star oldum. Saygısızlığım olduysa hakkınızı helal edin" şeklinde konuştu. Yaman'ın Ogeday'a söylediği, "Herkesin şampiyonu sensin" sözleri ise eleme gecesinde herkesi duygulandırdı.