Survivor Pınar'dan göndermeli Sema paylaşımı

Survivor All Star'dan diskalifiye edilen Sema Aydemir, Pınar Saka'nın elenmesini halay çekerek kutlamıştı. Pınar Saka'nın sosyal medya hesabından yayınladığı paylaşımın gönderme olduğu ileri sürüldü.

Survivor Pınar'dan göndermeli Sema paylaşımı

Survivor All Star'da geçtiğimiz haftalarda Pınar ve Sema arasında yaşanan fiziki temaslı kavga gündeme bomba gibi düşmüştü. Yarışmada adeta tekmeler, yumruklar havada uçuşmuştu. Pınar ve Sema birbirine girmişti. Yaşanan olayların ardından Sema Aydemir diskalifiye edilmişti.

survivor-pinardan-gondermeli-sema-paylasimi.jpg

“SÜPER GÜCÜ YILAN DANSI ETTİREBİLMEK”

Geçtiğimiz günlerde de Pınar Aysu'ya 5-3 yenilerek Survivor hayallerie veda etmişti. Pınar'ın elendiğini gören Sema da halay çektiği bir videoyu sosyal medya hesabından yayınladı. Sema'nın halay performansı çok uzun bir süre sosyal medyaya konu olmuştu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Pınar Saka'nın Sema'nın dansına gönderme yaptığı ileri sürüldü. Pınar Saka, yaptığı paylaşıma “Süper gücü uçabilmek! Süper gücü yılan dans ettirebilmek” notunu yazdı. Sosyal medyada bu paylaşım yorum yağmuruna tutuldu. Pınar Saka'nın paylaşımına “Gönderme mi yaptı?”, “Bence Sema'nın halay performansına göndermeydi” şeklinde yorumlar yapıldı.

survivor-pinardan-gondermeli-sema-paylasimi-001.jpg

PINAR SAKA KİMDİR?

Survivor Pınar Saka, 1985 yılında İstanbul'da hayata gözlerini açmıştır. Üniversite eğitimini Nebraska Üniversitesi Uluslararası İşletme ve Pazarlama Bölümü'nde tamamlayan Pınar Saka, Boğaziçi Üniversitesi'nde Yüksek Lisansını yapmıştır. Amerika'da 2009 yılında NCAA tarafından yılın atleti seçilen Pınar Saka, kısa mesafe koşucusu. Tv8'de yayınlanan sunuculuğunu ve yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın üstelendiği Survivor 2017’de yer alan Pınar Saka, 100m, 200m ve 400m kategorisinde yarışmıştır, 2005 Akdeniz Oyunları'nda 400m ve 4x400m bayrak kategorisinde ülkemizi temsil ederek bronz madalyanın sahibi olmayı başarmıştır.